Ανατρίχιασε η Βάνα Μπάρμπα - «Αιμορρα­γώ, κάθε μέρα κλαίω»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατρίχιασε η Βάνα Μπάρμπα - «Αιμορρα­γώ, κάθε μέρα κλαίω»

Ανατρίχιασε η Βάνα Μπάρμπα στην συγκλονιστική εξομολόγηση της για τους θανάτους που την "τσάκισαν" ψυχολογικά. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και συγκίνησε όταν είπε πως αιμορραγεί κάθε ημέρα.

Η ίδια αποκάλυψε, ότι μετά βίας στέκεται στα πόδια της, καθώς έχει βιώσει τραγικές απώλειες που την έχουν σημαδέψει σημαντικά.

Αναλυτικά η συνέντευξη της

Eίναι πολύ δύσκολη η απώλεια.

'Οταν "χάνεις" ένα οικείο πρόσωπο, είτε φίλο είτε άτομο από την οικογένεια, είναι δύσκολο να ξανασηκωθείς,αλλάζει όλη η ζωή σου... Και, δυστυχώς, εγώ τα άτομα που αγάπησα πολύ τα έχω "χάσει". Ο νονός της κόρης μου, ο Πέτρος Μαρίνος, που ήμασταν 30 χρόνια μαζί, έχει «φύγει» και μαζί με εκείνον και κάποιοι πολύ καλοί μου φίλοι, που τους ένιωθα σαν αδέλφια: Η Ζωή Λάσκαρη, ο Αλέξης Μάρδας, ο Γιάννης Λαρισινός, μέσα στο καλοκαίρι μάλιστα «έχασα» και την καλύτερη μου φίλη, τη Μαρία. Φυσικά, το τελειωτικό χτύπημα είναι αυτό που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, με το «χαμό» της αδελφής μου.

Βάνα Μπάρμπα θάνατοι

Τα ανατριχιαστικά λόγια της Βάνας Μπάρμπα

Πόσες απώλειες δηλαδή πια; Αιμορρα­γώ, κάθε μέρα κλαίω, έρχονται στιγμές που δεν ξέρω σε ποιον να πω καλημέρα εκεί πάνω... Όταν, λοιπόν, έχουν φύγει από τη ζωή δικοί σου άνθρωποι, καλεί­σαι να ανακατέψεί την τράπουλα και να ξαναβρείς ανθρώπους, δεν έχεις όμως, το ίδιο κουράγιο.

Προσπαθείτε να ξανασταθείτε στα πόδια σας.

Ναι, είμαι στη φάση που προσπα­θώ να ξανασηκωθώ μέσα σε όλο αυτό το κομμάτι της κρίσης και πολύ μεγάλο και βοηθητικό ρόλο έχει παίξει η κόρη μου σε αυτό, καθώς περνάμε μαζί χρόνο, περάσα­με την αγωνία των εξετάσεων και όλα τα συναφή.

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες η Βάνα Μπάμρπα μπήκε στο νοσοκομείο. Δείτε τι είχε συμβεί.

Ανατρίχιασε η Βάνα Μπάρμπα για την κουμπάρα της που πέθανε - «Καλή αντάμωση κορίτσι μου»

Πέθανε πρόσφατα η κουμπάρα της Βάνας Μπάρμπα. Με ένα δημόσιο μήνυμα στα social media, η ηθοποιός θέλησε να την αποχαιρετήσει και ράγισε καρδιές. «Καλή αντάμωση κορίτσι μου», έγραψε μεταξύ άλλων και συγκίνησε.

Η Μαρία Μαχαίρα άφησε την τελευταία της πνοή στα 52 της χρόνια νικημένη από τον καρκίνο. Με την ηθοποιό εκτός από πολύ καλές φίλες, ήταν και κουμπάρες. Στην κηδεία της, στάθηκε βράχος στην οικογένεια της και πολύ στην κόρη της, που έκλαιγε στην αγκαλιά της.

Η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της με την Μαρία Μαχαίρα και έγραψε:

«Καλό ταξίδι φίλη μου αγαπημένη σε περιμένει η Σούλα, ο Αλέξης ο Θόδωρος, η Ζωή, ο Πέτρος …στον αγγέλων τα μπουζούκια…και σίγουρα εσύ θα τραγουδάς το μαύρα μάτια μαύρα φρύδια του Βαμβακαρη… μποέμισα και αυθεντική όπως πάντα…καλή αντάμωση κορίτσι μου».

Βάνα Μπάρμπα κουμπάρα πέθανε

Οι εικόνες από την κηδεία της Μαρίας Μαχαίρα, λυγίζουν. Η κόρη της ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Βάνας Μπάρμπα, ενώ ο σύζυγος της ήταν απαρηγόρητος.