Βίκυ Καγιά: Με μαλλιά... "τυφώνα" και γυαλιά να κρύβουν το αμακιγιάριστο πρόσωπο της στο καμαρίνι του GNTM 3

Η φωτογραφία στο πλευρό της Ζενεβιέν, έτσι όπως σπάνια την βλέπουμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Με μαλλιά...

Με τα μαλλιά της... λες και πέρασε "τυφώνας" και γυαλιά να κρύβουν το αμακιγιάριστο πρόσωπο της, πόζαρε η Βίκυ Καγιά στο καμαρίνι του GNTM 3, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ημέρας.

Οι προετοιμασίες για το νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων είναι πυρετώδεις και όλοι έχουν πάρει τις θέσεις του για να βρουν το επόμενο τοπ μοντέλο της Ελλάδας. Με την Ζενεβιέβ Μαζαρί στην ομάδα των κριτών, όλοι ανυπομονούν να ξεκινήσει να προβάλλεται στις οθόνες μας.

Από την ημέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα, στα social media δημοσιεύονται πολλές φωτογραφίες πίσω από τις κάμερες. Με την Βίκυ Καγιά να κάνει την αρχή. Δείτε εδώ την απίστευτη φωτογραφία της.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες και η Ζενεβιέβ Μαζαρί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία της στο πλευρό της Βίκυς Καγιά. Ωστόσο, δεν ήταν όπως τις έχουμε συνηθίσει στο GNTM.

Συγκεκριμένα, πόζαραν με μαλλί λες και το είχε πάριε ο... τυφώνας και με γυαλιά για να κρύψουν την κούραση που έχει ξεκινήσει και το γεγονός πως ήταν χωρίς μακιγιάζ.

«Και οι δυο και οι δυο τρελά χαρούμενες πρωινές φατσούλες με τυφώνες για μαλλιά καλημέρα ειπαμεεεεε??? @gntmgr @vickykaya_» έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί κάτω από την φωτογραφία τους.

Βίκυ Καγιά GNTM 3

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία στα παρασκήνια του GNTM 3 με το νέο πρόσωπο της ομάδας

Από Σεπτέμβρη ξεκινάει το GNTM 3 και οι 4 κριτές είναι έτοιμοι να βρουν το επόμενο Next top model της Ελλάδας. Τα γυρίσματα ωστόσο, έχουν αρχίσει και η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στη φόρα την πρώτη της φωτογραφία από τα παρασκήνια με το νέο πρόσωπο της ομάδας της.

Νέα μέλη έχουν προστεθεί στο καινούριο κύκλο του GNTM, μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου. Πρόσωπα, που για πρώτη φορά θα δούμε σε αυτούς τους ρόλους.

Ένα από αυτά είναι ο Γιώργος Καράβας, ο οποίο είναι ο coach των αγοριών μέσα στο παιχνίδι. Ήδη και ο ίδιος έχει κάνει τα πρώτα του γυρίσματα και η Βίκυ Καγιά, θέλησε να τον καλωσορίσει και επίσημα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο τους, πόζαραν στο φακό πίσω από τις κάμερες και όπως ήταν επόμενο τα likes, όπως και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, έπεσαν σαν την βροχή. Δείτε ωστόσο εδώ, όσα δεν γνώριζες για τον Γιώργο Καράβα, που κάνει χαμό στο Instagram. Οι φωτογραφίες του μοιράζουν εγκεφαλικά.

Βίκυ Καγιά Γιώργος Καράβας GNTM 3