Βίκυ Καγιά: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν για το GNTM 3 και έβγαλε στη φόρα την πρώτη της φωτογραφία

Μας αποκάλυψε τι θα φοράει στο πρώτο επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν για το GNTM 3 και έβγαλε στη φόρα την πρώτη της φωτογραφία

Από Σεπτέμβρη ξεκινάει το GNTM και οι κριτές είναι έτοιμοι να βρουν το επόμενο Next top model της Ελλάδας. Τα γυρίσματα ωστόσο, έχουν ξεκινήσει και η Βίκυ Καγιά έβγαλε στη φόρα την πρώτη της φωτογραφία πίσω από τις κάμερες των audition.

Η Βίκυ Καγιά για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή και είναι έτοιμη να μας χαρίσει μοναδικές... ατάκες, αλλά και τέλειες συμβουλές για τη μόδα.

Οι κάμερες άνοιξαν, τα φώτα άναψαν και όλοι πήραν θέση για να βρουν το επόμενο κορυφαίο μοντέλο της χώρας μας. Η Βίκυ Καγιά μάλιστα, έκανε την αποκάλυψη με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η κριτής, πόζαρε στο καμαρίνι με απίστευτη εμφάνιση και στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε «Είμαστε πίσω. Πρώτη ημέρα». Δείτε ωστόσο, πως είχε σχολιάσει ο Γιώργος Καράβας την Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά GNTM 3

Βίκυ Καγιά: Η απίστευτη ανάρτηση για το GNTM - Θα σας αφήσει άφωνους

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η μια από τις δυο γυναίκες της παρέας να αποχώρησε και από τη θέση του κριτή, αλλά και από το κανάλι του STAR, ωστόσο η fashion expert παραμένει και σε λίγους μήνες θα μας «χαρίσει» ξανά απίστευτες ατάκες, αλλά και γνώσεις γύρω από το χώρο της μόδας.

Λίγους μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του GNTM, Η Βίκυ Καγιά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια απίστευτη ανάρτηση. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το trailer που βγήκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες και έβαλε ένα από τα GIF που έχει δημιουργήσει.

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά σχολίασε και την νίκη της Κάτιας στο φετινό GNTM και προκαλεί χαμό στα social media, μιας και κανείς δεν περίμενε ένα τέτοιο ποστ από το μοντέλο και παρουσιάστρια του ριάλιτι.