Τα πήρε όλα από τον ALPHA η Ελένη Μενεγάκη - Λίγο πριν φύγει τους άδειασε τα πάντα

Απίστευτο ντοκουμέντο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα πήρε όλα από τον ALPHA η Ελένη Μενεγάκη - Λίγο πριν φύγει τους  άδειασε τα πάντα

Η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν φύγει από τον ALPHA και αποχωρήσει οριστικά από την τηλεόραση, τα μάζεψε όλα από το καμαρίνι της. Άδειασε όλα τα ράφια με τα παπούτσια και τα ρούχα και το άφησε όπως το βρήκε όταν πρωτοπήγε στο κανάλι.

Όλα τα φώτα και οι εκπομπές, έχουν «πέσει» πάνω στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία ανακοίνωσε πως αυτή είναι η τελευταία της χρονιά στον χώρο της παρουσίασης, από τη νέα σεζόν δεν θα την δούμε σε κάποιο κανάλι, καθώς αποφάσισε να ξεκουραστεί.

Για το λόγο αυτό λοιπόν, λίγο πριν αποχωρήσει από το κανάλι την 1η Ιουλίου που είναι η τελευταία της εκπομπή, μάζεψε όλα τα ρούχα και τα παπούτσια που είχε στο καμαρίνι της.

Την αποκάλυψη έκανε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου πίσω φαίνονται άδεια τα ράφια.

Ελένη Μενεγάκη alpha

Τι θα συμβεί με τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Μετά το τέλος της από τον ALPHA οι συνεργάτες της θα αξιοποιηθούν σε άλλα projects του σταθμού, όπως όλα δείχνουν! Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως ένας από αυτούς μετά από 10 χρόνια στο πλευρό της βασίλισσας της τηλεόρασης πάει... στην Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε εδώ ποιος.

Λίγες ώρες πριν αδειάσει το καμαρίνι της στον ALPHA η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε φωτογραφίες πίσω από τις κάμερες

Συγκινημένη ήταν η Ελένη Μενεγάκη πίσω από τις κάμερες του ALPHAtv, την ώρα που έκαναν μοντάζ πάνω σε ένα αφιερωματικό βίντεο, με τους συνεργάτες της. Λίγο πριν το οριστικό «αντίο» που θα πει στους τηλεθεατές της, η παρουσιάστρια είδες μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της στην τηλεόραση.

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν μας αποχαιρετήσει, έφτιαξε με τους συνεργάτες της ένα βίντεο, το οποίο θα προβληθεί στην τελευταία της εκπομπή και θα μας δείχνει μερικές από τις στιγμές της τα τελευταία 15 χρόνια στο κανάλι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μερικές φωτογραφίες από τη διαδικασία της διαλογής της με σκοπό να μας αποκαλύψει τι θα συμβεί την τελευταία ημέρα.

«Στιγμές γεμάτες συναισθήματα...αναμνήσεις...Σήμερα στο μοντάζ παρέα με τον Τόλη και την Ελένη συγκινηθήκαμε και θυμηθήκαμε αυτό το απίθανο πανηγύρι χαράς τα τελευταία 15 χρόνια στον Alpha. Κάποιες στιγμές θα τις δούμε ξανά μαζί την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 που η εκπομπή Ελένη θα ρίξει τίτλους τέλους!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.