Τραγικές στιγμές για τον Νότη Σφακιανάκη - Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγικές στιγμές για τον Νότη Σφακιανάκη - Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Τραγικές στιγμές περνάει τις τελευταίες ώρες ο Νότης Σφακιανάκης, καθώς όπως έγινε γνωστό, έφυγε από την ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπό. Ο θάνατος αυτό τον έχει «τσακίσει» ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία του, στην οποία ποζάρει με την αγαπημένη του μητέρα και στη λεζάντα διαβάσαμε χαρακτηριστικά:

«Θερμά συλλυπητήρια στον αγαπημένο μας καλλιτέχνη και στην οικογένεια του, για την απώλεια της μητέρας του, Μαίρης. Καλό της ταξίδι».

Όπως ήταν επόμενο δέχτηκα πολλά σχόλια συμπαράστασης από πολλούς θαυμαστές του.

Νότης Σφακιανάκης μητέρα πέθανε

Όλη η αλήθεια για την λιποθυμία του Νότη Σφακιανάκη πάνω στην σκηνή! Τι είχε φάει λίγα λεπτά πριν και του έκοψε την ανάσα; Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά! Πήρε το μικρόφωνο στην πίστα και αποκάλυψε τι του προκάλεσε την έντονη αδιαθεσία που ανησύχησε τους πάντες.

Τραγικές στιγμές για τον Νότη Σφακιανάκη - Βίντεο από την στιγμή που κόντεψε να καταρρεύσει στην σκηνή

Αγωνία επικρατεί για τον Νότη Σφακιανάκη και την υγεία του! Βγήκε στο φως βίντεο από την στιγμή που κόντεψε να καταρρεύσει στην σκηνή και όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε χθες ο τραγουδιστής, ο οποίος αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν πάνω στην σκηνή και παραλίγο να χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται κατέφθασε ασθενοφόρο αλλά και ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή έτσι ώστε να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη στιγμή που οι συνεργάτες του Νότη Σφακιανάκη τον απομακρύνουν από την σκηνή μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε. Δείτε επίσης και τι αποκάλυψε ο Σταμάτης Γονίδης για τον τραγουδιστή και την κατάσταση της υγείας του. Ποια είναι η αλήθεια;