ΣΚΑΙ: Αυτή είναι η απόφαση του σταθμού για τον Γιώργο Λιάγκα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Αυτή είναι η απόφαση του σταθμού για τον Γιώργο Λιάγκα

Οριστική είναι η απόφαση του ΣΚΑΙ για το τηλεοπτική μέλλον του Γιώργου Λιάγκα. Τα κανάλια έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τις εκπομπές και τα πρόσωπα που θα έρθουν από την καινούρια σεζόν.

Μπορεί η εκπομπή «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» να ολοκληρώνεται φέτος, ωστόσο όπως έγινε γνωστό δεν πρόκειται να συνεχίσει. Άρα, ο παρουσιαστής μένει χωρίς δικό του πρόγραμμα.

Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΙ

Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα που μετέφερε μέσα από την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα», μετά την άρνηση του παρουσιαστή να αναλάβει την πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου, ο ΣΚΑΙ προσπάθησε να βρει μια άλλη λύση.

Ωστόσο, όπως φαίνεται λύση δεν βρέθηκε καθ όλα δείχνουν ο Γιώργος Λιάγκας θα μείνει εκτός προγράμματος για το πρώτο μισό της σεζόν και ενδεχομένως να αξιοποιηθεί στο δεύτερο μισό. Ποια Μαλέσκου; Αυτή παίρνει την θέση του Γιώργου Λιάγκα του χρόνου στον ΣΚΑΙ

Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτη αντίδραση! Τον ρώτησαν τι θα γίνει με τον ΣΚΑΙ και εκείνος...

Απίστευτη αντίδραση από τον Γιώργο Λιάγκα, όταν τον ρώτησαν τι θα γίνει με τον ΣΚΑΙ. Εκείνος γύρισε την πλάτη του και ευχήθηκε στον ρεπόρτερ να έχει ένα «καλό καλοκαίρι».

Ο γνωστός παρουσιαστής έβγαινε από το στούντιο του ΣΚΑΪ και η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open beyond και ο Σπύρος Κεραμίδας τον εντόπισαν.

Ο ρεπόρτερ, λοιπόν, τον ρώτησε πώς αισθάνεται που ολοκληρώνεται η σεζόν κι εκείνος αρκέστηκε να πει «Καλό καλοκαίρι». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για τον αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ο Γιώργος Λιάγκας απέφυγε να απαντήσει και είπε τι θα περιλαμβάνει το καλοκαίρι του, βάζοντας τελεία στα σενάρια. Δείτε και τον όρο που έχει στο συμβόλαιο του στο ΣΚΑΙ.

Όπως είπε ο γνωστός παρουσιαστής, «μπάνια και ξεκούραση» είναι στο άμεσο πρόγραμμα του για αυτό το καλοκαίρι.