Στην Eurovision 2021 η Ελένη Φουρέιρα; Αυτή είναι η χώρα που την προσέγγισε

Αν όντως πάει, θα κάνει χαμό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην Eurovision 2021 η Ελένη Φουρέιρα; Αυτή είναι η χώρα που την προσέγγισε

Θα πάει και πάλι η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision που θα διεξαχθεί το 2021; Αυτή είναι η χώρα που την προσέγγισε για τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες το όνομα της Ελένης Φουρέιρα. Γνωστό κυπριακό site αποκάλυψε ότι ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κύπρου έκανε επίσημη πρόταση στη δημοφιλή τραγουδίστρια προκειμένου να εκπροσωπήσει και πάλι τη Μεγαλόνησο στη Eurovision του 2021 στο Ρότερνταμ.΄

Κάτι βέβαια που έσπευσε να διαψεύσει αμέσως το ΡΙΚ, ωστόσο οι πληροφορίες από Κύπρο μεριά αναφέρουν ότι έγιναν κάποιες διερευνητικές επαφές, χωρίς ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές να δεσμευτεί για τη συνέχεια των συζητήσεων.

Ωστόσο, μπορεί πολλά να ακούγονται για την Ελένη Φουρέιρα, όμως ένα είναι σίγουρο, πως κάνει χαμό με το νέο της τραγούδι. Ακούστε το εδώ.

Πηγή: Tv Έθνος

Ανατροπή για την Ελένη Φουρέιρα - Κέρδισε τη Eurovision 2018 και έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα

Έγινε η ανατροπή για την Ελένη Φουρέιρα και τα αποτελέσματα για την ψηφοφορία του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision 2018. Συγκεκριμένα, δυο χρόνια μετά έγινε και πάλι ψηφοφορία με την τραγουδίστρια να κερδίζει την πρώτη θέση και να αφήνει κατά πολύ πίσω της, την Νέτα.

Το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube συνέχισε τη παράδοση των τελευταίων εβδομάδων, όπου και μεταδίδει παλαιότερες διαγωνισμούς. Είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες η Eurovision 2009, η Eurovision 2015, η Eurovision 1997, η Eurovision 2007, η Eurovision 2016, η Eurovision 1998, η Eurovision 1974, η Eurovision 2003 και η Eurovision 1991.

Η EBU αυτό το Σάββατο πρόβαλλετ το διαγωνισμό με τις δυο εμφανίσεις που θα μείνουν στην ιστορία του αγαπημένου μας θεσμού. Ο λόγος, για το “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα και το “Toy” της Netta.

Στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, οι δύο τραγουδίστριες άλλαξαν θέσεις και έτσι η Netta και το “Toy” περιορίστηκαν στη δεύτερη θέση με την Ελένη Φουρέιρα να παίρνει την πρωτιά. Ωστόσο, «έσκασε» ανακοίνωση για την Eurovision 2021.

Ελένη Φουρέιρα Eurovision 2018