Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία από την παραλία που έφερε αντιδράσεις

Τι δημοσίευσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία από την παραλία που έφερε αντιδράσεις

Μια φωτογραφία από την παραλία, δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη και έφερε πολλές αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι έσπευσαν να της σχολιάσουν και να της ευχηθούν «καλό καλοκαίρι».

Η παρουσιάστρια κάθε Σαββατοκύριακο, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένεια της. Αφιερώνει τις δυο αυτές ημέρες που δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, στο σύζυγό της και το γιο τους, καρπό του έρωτα τους.

Η Σία Κοσιώνη μάλιστα, είναι λάτρης των social media και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται πολλές και διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, αλλά και από το κανάλι.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, δημοσίευσε την πιο εντυπωσιακή και άκρως καλοκαιρινή. Συγκεκριμένα, απαθανάτισε ένα πανέμορφο στιγμιότυπο από ηλιοβασίλεμα στην παραλία όπου έκανε τη βόλτα της.

Δείτε αξέχαστες φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με μαγιό. Η θυσία που κάνει για το σώμα της μόνο εδώ.

Σία Κοσιώνη instagram

Σία Κοσιώνη: Την «τσάκωσαν» με μαύρο ολόσωμο μαγιό στην παραλία με το γιο της

Την Σία Κοσιώνη «τσάκωσαν» στην παραλία φορώντας ένα απίστευτο ολόσωμο μαγιό. Στην αγκαλιά της είχε τον γιο της, με τον οποίο έκαναν τις βουτιές τους στη θάλασσα, ενώ δίπλα τους ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η δημοσιογράφος άδραξε την ευκαιρία του…τριημέρου, λόγω και της επιπλέον ημέρας του Αγίου Πνεύματος και βρέθηκε στα Χανιά για μερικές ώρες χαλάρωσης, μαζί με τον γιο της Δημοσθένη και γιο του συζύγου της, Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Τους δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία να κάνουν το μπάνιο τους ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στην πανέμορφη παραλία στο Μαράθι Ακρωτηρίου, παραλία “σήμα κατατεθέν” της οικογένειας Μητσοτάκη.

Σία Κοσιώνη γιος παραλία

Εξάλλου, κάπου εκεί κοντά, βρίσκεται και η βουλευτής Χανίων και γιαγιά, Ντόρα Μπακογιάννη που καμάρωνε τον εγγονό της Δημοσθένη Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη Ντόρα Μπακογιάννη

Πηγή: FlashNews

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Σία Κοσιώνη είχε γενέθλια και αποκάλυψε το πόσο χρονών είναι! Δεν σας πάει το μυαλό! Δείτε εδώ