Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποκάλυψε για τη ρήξη στη σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη - «Δόθηκε παραπάνω...»

Μίλησε μετά από καιρό και...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποκάλυψε για τη ρήξη στη σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη - «Δόθηκε παραπάνω...»

Για τη ρήξη που είχε στη σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη, έκανε αποκαλύψεις η Μπάγια Αντωνοπούλου, σχεδόν δυο χρόνια μετά την αποχώρηση της από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μπορεί φέτος νασυμπαρουσιάζει την Κοινωνία Ώρα Mega, στο πλευρό του Νίκου Φιλιππίδη, έχοντας έτσι επιστρέψει στην ενημέρωση, ωστόσο κάποια πράγματα δεν θα τα έκανε ξανά.

«Το Survivor Πανόραμα» δεν είναι κάτι που θα έκανα ξανά, γιατί δεν με εκφράζει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μετάνιωσα που πήρα αυτή την απόφαση. Είδα, όμως ότι δεν ταιριάζει με μένα, στην προσωπικότητά μου. Η ενημέρωση είναι ο δρόμος που θα ήθελα να πορευτώ και γι’ αυτό παλεύω καθημερινά να εξελίσσομαι». Να σημειώσουμε πως η Μπάγια Αντωνοπούλου, χώρισε από το σύντροφό της. Δείτε εδώ το λόγο, ο οποίος έγινε γνωστός.

Η αποκάλυψη της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τη ρήξη στη σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Μπάγια Αντωνοπούλου Γιώργος Παπαδάκης

Τελικά, υπήρξε ρήξη στις σχέσεις της με τον Γιώργο Παπαδάκη; «Κρατάω από κάθε μου συνεργασία μόνο τις καλές στιγμές και όσα θετικά αποκόμισα τα κάνω όπλα στη φαρέτρα μου για τα επόμενα βήματά μου. Έτσι έπραξα και εκεί. Σέβομαι κάθε συνεργάτη μου, γιατί αυτές είναι οι αρχές που έχω πάρει από την οικογένειά μου. Οι γονείς μου από μικρή μου έμαθαν να λειτουργώ έτσι. Θεωρώ, όμως, πως δόθηκε παραπάνω έκταση σε αυτό το θέμα από τη βαρύτητα που πραγματικά είχε. Όλες οι συνεργασίες κάποια στιγμή τελειώνουν», λέει η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως, μετά την Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Γιώργος Παπαδάκης είχε ακόμη μια αποχώρηση από την εκπομπή του. Μάλιστα, το ανακοίνωσε ο ίδιος, πως αποχωρίζεται από το πλευρό του ένα αγαπημένο πρόσωπο του «Καλημέρα Ελλάδα».