Τάσος Ξιαρχό: Τα αποκάλυψε όλα για την κόντρα του με τον Snik - «Με έβρισε γιατί...»

Τι έχει συμβεί τελικά μεταξύ τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: Τα αποκάλυψε όλα για την κόντρα του με τον Snik - «Με έβρισε γιατί...»

Ο Τάσος Ξιαρχό καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», τα αποκάλυψε όλα για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνο και τον Snik μετά τη συμμετοχή του στο video clip του «Seniorita».

Ο αγαπημένος χορευτής, με αφορμή την εμφάνιση του τράπερ στο J2US, έκανε γνωστό πως οι δυο του δεν μιλάνε καθώς έχει προηγηθεί μια παρεξήγηση.

«Με πήραν τηλέφωνο τρεις μέρες πριν τα βραβεία MAD και μου ζήτησαν να κάνουμε μια χορογραφία viral…. Έγινε γνωστό, άρχισε να γίνεται χαμός με τα βιντεάκια στο instagram… χιλιάδες κόσμος…και λέμε πάμε για video clip και θα βασιστούμε στη χορογραφία. Φτιάχνω τη χορογραφία, σκέφτομαι όλο πως θα γίνει… Και βλέπω ένα αποτέλεσμα που έχουν κόψει τα μισά και παίζουν όπως τα κλασσικά.. και λέω «όχι πάλι το ίδιο».

Τάσος Ξιαρχό Snik κόντρα

Και επειδή στο Instagram προωθείς πράγματα, πουλάς πράγματα, τη δουλειά σου… μου στέλνει η εταιρεία μήνυμα και μου λέει, «θα προωθήσεις το clip;». Λέω «γιατί να προωθήσω κάτι που δεν προωθεί τη δουλειά μου. Ή πληρώστε με για να το κάνω ή να είναι κάτι που θα χαίρομαι να το ανεβάσω».

Εκεί ήταν που έμαθα ότι ο Snik με έβρισε λίγο στην εταιρεία και είπε «ποιος νομίζει ότι είναι αυτός κτλ» γιατί ανέβασα για τον σκηνοθέτη ότι στην Ελλάδα οι σκηνοθέτες έχουν μάθει να μη δείχνουν το χορό αλλά άλλα πράγματα όπως σωματικά μέλη κτλ. Έκραξα πολύ άσχημα τον σκηνοθέτη γιατί όσο και να πει ο καλλιτέχνης, ο σκηνοθέτης είναι αυτός που ξεκινάει το project και το τελειώνει» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό. Πριν λίγες ημέρες είχε μια ενόχληση με την παραγωγή του J2US.

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό για την κόντρα του με τον Snik

Ο Snik και ο Τάσος Ξιαρχό είχαν στο παρελθόν συνεργαστεί για το τραγούδι Senorita, ωστόσο εκεί ξεκίνησε η κόντρα τους. Δεν θέλει ούτε να δει, αλλά ούτε και να τον ακούσει καθώς όπως δήλωσε έχουν τσακωθεί.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον Snik. Είχαμε συνεργαστεί τη χορογραφία στο Senorita. Είχαμε τσακωθεί πολύ με την παραγωγή του Snik. Από τότε λοιπόν έχουμε ψυχρανθεί αλλά σε ακραίο βαθμό.

Είχαμε κάνει στα βραβεία το Senorita. Επειδή είχε πάει πολύ καλά και έγινε viral, είπαμε να κάνουμε βίντεο κλιπ με τη χορογραφία.

Στο τέλος είχε κόψει από το κλιπ όλη τη χορογραφία. Εγώ τους είπα ότι δεν θα δημοσιεύσω στα social media ένα βίντεο κλιπ στο οποίο δεν φαίνεται η δουλειά μου. Από εκεί ξεκίνησε μια έχθρα. Ειπώθηκαν κι άλλα. Μετά κάναμε με την Τάμτα βίντεο τη χορογραφία. Από τότε δεν μιλάμε με τον Snik. Ουτε καν βρεθήκαμε. Το απέφυγα» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

Σάλος έχει προκληθεί ωστόσο και με ένα βίντεο που ανέβασε ο Snik στον λογαριασμό του στο Instagram. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Δείτε όσα αποκάλυψε: