Αννίτα Μπραντ: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γίνει μαμά

Ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το παιδάκι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αννίτα Μπραντ: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γίνει μαμά

Με μαγιό στην παραλία πόζαρε η Αννίτα Μπράντ λίγες εβδομάδες πριν γίνει για πρώτη φορά μανούλα και μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της. Η ίδια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

Η μέλλουσα μανούλα, απόλαυσε το μπάνιο της στη θάλασσα, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Χάρη Χριστόπουλο, η οποίος δεν την άφησε λεπτό από τα μάτια του.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αννίτα Μπραντ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα της:

«Στη φωτογραφία αυτή πρωταγωνιστεί η κοιλιά, (και η παντόφλα Δεν έχει καμία σημασία ποιος κρύβεται, κάτω από το καπέλο).

Αννίτα Μπράντ έγκυος

Λίγο διάστημα πριν τη γέννα και τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, η Αννίτα Μπράντ, συγκινεί τους ακόλουθους της στο Instagram με μία ανάρτηση της και μας κάνει όλους να λιώσουμε.

Η Αννίτα Μπραντ ποζάρει στον φακό του Χάρη Χριστόπουλου και δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η Αννίτα Μπραντ προσέφερε ένα υπέροχο στιγμιότυπο στο Instagram μίας και θέλησε να μας δείξει την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ποζάροντας μπροστά στον φακό του αγαπημένου της Χάρη Χριστόπουλου, με τη φωτογραφία να μας κάνει να "λιώνουμε" κανονικά!

Το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να υποδεχθεί το πρώτο του παιδί, και οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ με τον ερχομό του μωρού τους.

Η Αννίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος, ανακοίνωσαν πριν από λίγο καιρό την είδηση της εγκυμοσύνης και πλέον είναι μαζί στο σπίτι περιμένοντας τη γέννηση του παιδιού τους.

Η makeup artist, πόζαρε σήμερα το πρωί στον φακό του συζύγου της και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

«Σήμερα φτιάχτηκα, ντύθηκα και έβγαλα επιτέλους μία φωτογραφία ολόσωμη (ο Χαρούλης δηλαδή)» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.