Γιώργος Λασκαρίδης: Η δημόσια συγγνώμη του πρώην παίκτη του MasterChef - Τι συνέβη;

«Ήμουν εκτός εαυτού και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λασκαρίδης: Η δημόσια συγγνώμη του πρώην παίκτη του MasterChef - Τι συνέβη;

Μια δημόσια συγγνώμη θέλησε να πει ο Γιώργος Λασκαρίδης, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot. Ο πρώην παίκτης του MasterChef, αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που τον απασχολούσε και θέλησε να το βγάλει από μέσα του.

Ο μάγειρας, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και στη συμπεριφορά που είχε μέσα στο παιχνίδι. Ειδικά απέναντι στην Κατερίνα Λένη, η οποία εργάζεται ως κομμώτρια.

Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λασκαρίδη

Ο Γιώργος Λασκαρίδης για την πρώην συμπαίκτρια του με την οποία δημιούργησαν την μεγαλύτερη κόντρα του φετινού MasterChef είπε: «Την αποκάλεσα κομμώτρια την πρώτη φορά που τσακωθήκαμε, ήμουν εκτός εαυτού. Και είπα ότι θα μας κρίνει τώρα μια κομμώτρια. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Ζήτησα συγγνώμη από όλες τις κομμώτριες, αλλά ζήτησα συγγνώμη και από την Κατερίνα τις επόμενες μέρες. Με την Κατερίνα τσακωθήκαμε δύο φορές on camera και μια φορά από πίσω». Τη συμμετοχή και πορεία της Κατερίνας Λένη σχολίασαν και οι δύο φιναλίστ του διαγωνισμού.

Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

«Παντρεύομαι. Του χρόνου το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος. Ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη, θέλω να είναι κοντά σε παραλία, να είναι και λίγο παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα και λίγο διαφορετικός», σημείωσε.

MasterChef: Ο Γιώργος Λασκαρίδης «δίνει» την Κατερίνα Λένη μετά το MasterChef

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Γιώργος Λασκαρίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου. Mεταξύ άλλων, μίλησε και για την κόντρα του με την Κατερίνα Λένη και την "δίνει" αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό από το σπίτι που οι κάμερες δεν έδειξαν ποτέ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Συνέχεια έλεγε στους πάντες ότι είναι άχρηστοι»

Ο Γιώργος Λασκαρίδης «δίνει» την Κατερίνα Λένη και εξομολογείται στην συνέντευξή του τα παρακάτω:

«Πιστεύω ότι η Κατερίνα είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα, πολύ χειριστική και πιστεύω ότι ο λόγος που με είχε στοχοποιήσει ήταν γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να αναδειχθεί από το παιχνίδι, αφού μαγειρικά δεν μπορούσε να φτάσει ψηλά. Με στοχοποίησε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, στη συνέχεια έλεγε στους πάντες ότι είναι άχρηστοι και τους κακολογούσε, ενώ έλεγε πολλά πράγματα πίσω από την πλάτη μου.

Πιστεύω ότι όση αξία πήρε από το να με κατηγορεί και να ασχολείται μαζί μου ήταν αρκετή, δεν θέλω να της δώσω άλλο σημασία, δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο μαζί της.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης και η Κατερίνα Λένη

Δεν υπήρξαν πάρα πολλές φορές που η κατάσταση ξέφυγε. Συνέβη ένα περιστατικό με μένα και την Κατερίνα. Η Κατερίνα στην αρχή του παιχνιδιού δεν ήταν ψυχολογικά καλά, ήταν στεναχωρημένη και νευριασμένη. Έβαζε τις φωνές σε πολλούς για θέματα ακαταστασίας. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να της πω ότι δεν είναι ωραίο να ξυπνάμε με φωνές.

Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε νευριάζουν κάποια παιδιά, ήξερε ότι θα συγκατοικήσει με πολλά παιδιά και της είπα ότι «αν σε πιέζει τόσο η κατάσταση, μπορείς να σταματήσεις». Αλλά της το είπα με πάρα πολύ καλό τρόπο. Και τότε, αντί να υπάρχει συζήτηση, εκείνη εξοργίστηκε και μου είπε ότι «πρώτα θα σε πετάξω εσένα έξω και μετά θα φύγω».

Τη συμμετοχή και πορεία της Κατερίνας Λένη σχολίασαν και οι δύο φιναλίστ του διαγωνισμού.