Επανασύνδεση για πρώην παίκτρια του Survivor - Η φωτογραφία αγκαλιά με το σύντροφο της

Επιβεβαίωσαν την είδηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επανασύνδεση για πρώην παίκτρια του Survivor - Η φωτογραφία αγκαλιά με το σύντροφο της

Μια επανασύνδεση είχαμε στην Ελληνική showniz για αγαπημένο ζευγάρι. Πρώην παίκτρια του Survivor τα βρήκε και πάλι με το σύντροφό της και η φωτογραφία που πόζαραν αγκαλιά, επιβεβαίωσε την είδηση.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Μπορεί το ζευγάρι πριν από περίπου τρεις μήνες να πήρε την απόφαση να χωρίσει, ωστόσο είναι ξανά σε σχέση και πολύ ερωτευμένοι.

Οι αρχικές φήμες για επανασύνδεση ήρθαν όταν το ζευγάρι δημοσίευσε παρόμοιες φωτογραφίες στα social media

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι του, όπου όλοι μαζί έδειχναν να γευματίζουν.

Δημήτρης Φιντιρίκος σπίτι

Ωστόσο, την ίδια περίπου φωτογραφίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και η Κατερίνα Δαλάκα, επιβεβαιώνοντας έτσι πως είναι και πάλι μαζί. Δείτε ωστόσο και την απίστευτη σπόντα της, μετά το χωρισμό τους.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Η φωτογραφία που έφερε την επιβεβαίωση

Η επιβεβαίωση ωστόσο της επανασύνδεσης του «έσκασε» με την πρώτη κοινή του φωτογραφία στο Instagram. Την μοιράστηκε η Κατερίνα Δαλάκα με τους διαδικτυακούς της φίλους και τα likes, όπως και τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή.

Η πρώην παίκτρια και νικήτρια του Survivor, πόζαρε στα πόδια του Δημήτρη Φιντιρίκου και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος σχέση

Περνάει κρίση η σχέση παίκτριας του Survivor; Μεγαλώνει η απόσταση με το σύντροφό της

Κρίση φαίνεται πως περνάει η σχέση αγαπημένης παίκτριας του Survivor, αφού όπως γράφει δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife, η απόσταση με το σύντροφο της μεγαλώνει. Για ποιους μιλάμε;

Μπορεί να είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου, άτομα από το φιλικό περιβάλλον λένε πως η σχέση τους δοκιμάζεται.

Ο λόγος για τον Κώστα Καραφώτη και την Εύη Σαλταφερίδου. Σημαντικό ρόλο στα σύννεφα που έχουν εμφανιστεί πάνω από τη σχέση τους, έπαιξε και η περίοδος της καραντίνας την οποία το ζευγάρι βίωσε χωριστά αφού η γυμνάστρια λίγο πριν την απαγόρευση είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη στους γονείς της, με αποτέλεσμα αναγκαστικά να μείνει εκεί.

Βέβαια, και οι πρόβες του τραγουδιστή για τις ανάγκες του J2US και τα πολύωρα γυρίσματα φαίνεται δεν τους αφήνουν πολύ χρόνο για να μπορέσουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος. Βέβαια, να πούμε πως Κώστας Καραφώτης πριν από λίγες ημέρες, είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη σχέση τους.