Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε την ηλικία της - Δεν τον πιστέψαμε τον αριθμό που είδαμε

Δεν της φαίνεται καθόλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε την ηλικία της - Δεν τον πιστέψαμε τον αριθμό που είδαμε

Την ηλικία της δημόσια αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου με αφορμή τα γενέθλια της. Μάλιστα, μόλις είδαμε τον αριθμό πάνω στην εντυπωσιακή τούρτα, δεν τον πιστέψαμε, καθώς δεν της φαίνεται καθόλου.

Η τραγουδίστρια περνάει την σημερινή ημέρα γιορτής, μαζί με την οικογένεια της. Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της και κάθε ημέρα μαζί με τον σύζυγό της και την κορούλα της είναι για εκείνη χαράς.

Σήμερα, η Ελένη Χατζίδου, κλείνει τα 40 της χρόνια και ο Ετεοκλής Παύλου με την κόρη τους, την μητέρα του και τον αδερφό της της ετοίμασαν μια έκπληξη.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από την έκπληξη.

Πριν λίγες ημέρες μια εμφάνιση συγκλονιστική έκανε η Ελένη Χατζίδου στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου, στην Γλυφάδα. Με το που τους είδαν οι κάμερες του Youweekly.gr έπεσαν πάνω τους για ένα στιγμιότυπο.

Αυτή είναι η ηλικία της Ελένης Χατζίδου

«Σήμερα γίνομαι 40!!! 40 υπέροχα χρόνια πραγματικά! Δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα,να στεναχωρηθώ για τίποτα, δεν έχω απωθημένα, δεν έχω καημούς, μέσα μου έχω μόνο Χαρά κ ευγνωμοσύνη... Χτες το βράδυ επιστρέφοντας σπίτι μετά από μια ακόμη δύσκολη μέρα το μόνο που ευχόμουν είναι να προλάβω τη μπέμπα Ξυπνητή για να της πω μια καληνύχτα!

Όχι μόνο την πρόλαβα αλλά ο άντρας μου ο κουνιαδός μου και η πεθερά μου, μου είχαν ετοιμάσει την ωραιότερη έκπληξη γενεθλίων!!! Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές! Αντεύχομαι για ακόμη περισσότερα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Γενέθλια είχε και ο Ετεοκλής Παύλου

Ο Ετεοκλής Παύλου έκλεισε χθες τα 30 και για να τον ευχαριστήσει, η Ελένη Χατζίδου του έκανε την πιο γλυκιά έκπληξη στα γυρίσματα του J2US. Δείτε παρακάτω, το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Το ζευγάρι δείχνει πως απολαμβάνει το κάθε λεπτό που περνάει ο ένας στο πλευρό του άλλου και όχι άδικα. Και οι δύο είναι τρελά ερωτευμένοι και περιμένουν πως και πως τον θρησκευτικό τους γάμο ο οποίος θα γίνει σε λίγο καιρό.

Η Ελένη Χατζίδου δε θα μπορούσε να μην οργανώσει το καλύτερο για τον αγαπημένο της σύζυγο, και έτσι στα γυρίσματα του J2US, φέρνοντάς του μία τούρτα σκέτη υπερπαραγωγή.

Να σημειώσουμε πως σήμερα ο φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με την κόρη τους. Δείτε τους εδώ!

Αυτό είναι το βίντεο από την έκπληξη που έκανε η Ελένη Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου

«Πραγματικά μόνο αυτή την τούρτα μπορουσα να σκεφτώ για το αγόρι μου! Μόνο με ως superman μπορουσα να τον σκεφτώ! Κ πάλι χρόνια σου πολλά αγάπη μου!

Υ.Γ: Με διαφορα η καλύτερη τούρτα κ εξωτερικά κ εσωτερικά!!!», έγραψε κάτω από το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της, η Ελένη Χατζίδου.