Ναταλία Γερμανού: Με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια - Η αποκάλυψη στην εκπομπή της

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια - Η αποκάλυψη στην εκπομπή της

Με δάκρυα σταμάτα εμφανίστηκε η Ναταλία Γερμανού σήμερα στην εκπομπή της, τα οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει. Για αυτό και έκανε μια αποκάλυψη.

Όπως είπε στον αέρα της του «Καλύτερα δεν γίνεται», αυτό το διάστημα ταλαιπωρείτε από τις αλλεργίες και γι΄αυτό το λόγο «έτρεχαν τα μάτια της», όπως ανέφερε η ίδια.

«Τρέχουν τα μάτια μου σήμερα για κάποιο λόγο που δεν ξέρω. Η αλλεργία μου είναι. Όποιος έχει αλλεργίες της εποχής καταλαβαίνει. Τρέχουν μάτια, μύτες, όλα. Τώρα όμως θα έρθω στα ίσια μου με τον Χαραλαμπίδη», είπε η Ναταλία Γερμανού εξηγώντας το λόγο που έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια της.

Η παρουσιάστρια έκανε ακόμη μια αποκάλυψη! Η Ναταλία Γερμανού ήταν για ακόμα μία φορά, πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ και μάλιστα δε δίστασε να κάνει γνωστή την πραγματική της ηλικία on air, στη διάρκεια της σύνδεσής της με τον γιο του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιο Μικρούτσικο.

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται»

Με πολύ κέφι ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού και θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση για το «Καλύτερα δεν γίνεταθι» που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε τόσο στο τέλος της εκπομπής για την τηλεοπτική σεζόν, αλλά και στην επιστροφή της από τον Σεπτέμβρη.

«27 ολόκληρες ημέρες πέρασαν από τον Ιούνιο που σημαίνει ότι σε 4 εβδομάδες εμείς σας λέμε "γεια χαρά" και σας αποχαιρετούμε. Δεν το λέμε με χαρά, όχι! Να το πω αλλιώς. Σας αποχαιρετούμε για φέτος. Εντάξει παιδιά, 15 Ιουλίου σας αποχαιρετούμε κι εμείς με την άδειά σας.

Ναταλία Γερμανού Καλύτερα δεν γίνεται

Γιατί μετά 14 Σεπτεμβρίου επιστρέφουμε, πίσω θα είμαστε. Αυτό σημαίνει ότι ένα "τζα" θα κάνουμε και γυρίζουμε», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού. Δείτε εδώ την έκπληξη που της έκαναν στο τηλεοπτικό κοινό για τα γενέθλια της.