Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz χώρισε γιατί δεν... ταίριαζε - «Τελείωσε γιατί δεν τα βρήκαμε»

Έγινε η αποκάλυψη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz χώρισε γιατί δεν... ταίριαζε -  «Τελείωσε γιατί δεν τα βρήκαμε»

Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz χώρισε, έγινε γνωστό πριν από λίγους μήνες και σήμερα, αποκαλύφθηκε η αίτια που τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Όπως είπε η τραγουδίστρια, δεν τα... βρήκανε.

Ο λόγος για την Χριστίνα Κολέτσα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην Ναταλία Γερμανού. Όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε για τον χωρισμό της από τον συγγραφέα, με το ψευδώνυμο Δημήτρης Δεγαμινιώτης, εκείνη απάντησε χαμογελώντας: «Έχε χάρη που πέρασε ο καιρός και το ξεπέρασα».

Για αυτό το λόγο χώρισε το αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz

Στη συνέχεια ωστόσο, αποκάλυψε το λόγο λέγοντας: «Ήταν αρκετός καιρός, ήταν μια πάρα πολύ καλή σχέση που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τελείωσε γιατί δεν τα βρήκαμε. Αυτός δεν είναι πάντα ο λόγος; Δεν είχαμε έντονους καβγάδες, απλά δεν ταιριάξαμε. Θα τον έχω πάντα στο μυαλό μου σαν μια ωραία ανάμνηση, όλα καλά.

Χριστίνα Κολέτσα Δημήτρης Δεγαμηνιώτης χωρισμός

Έχω ζήσει ωραία πράγματα, έχω ζήσει και άσχημα πράγματα. Βέβαια, αν έχεις χιούμορ, νομίζω ότι όλα τα βλέπεις αστεία και πορεύεσαι. Χωρίς χιούμορ καταλήγεις σε κλινικούλα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κολέτσα.

Τα είπε όλα η Χριστίνα Κολέτσα για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε στο "Καλύτερα δεν γίνεται". Τι αποκάλυψε;

Τι έλεγα στην αρχή της σχέσης της η Χριστίνα Κολέτσα;

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και μακάρι να πάει καλά και να κρατήσει. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός. Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί.

Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Σέβομαι πως δεν προβάλλει το πραγματικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία γι’ αυτόν. Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί…» είχε πει χαρακτηριστικα.