«Ήταν απότομος! Μου είπε...» Η Χριστίνα Κολέτσα αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα

Είχε πάει στην εκπομπή του κι έφυγε πριν βγει!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν απότομος! Μου είπε...» Η Χριστίνα Κολέτσα αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα

Η Χριστίνα Κολέτσα, αποκάλυψε ένα άλλο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 28/6.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Τσουρός, για τον παρουσιαστή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. «Σε όλους τη λέει την καλή την κουβέντα ο Γιώργος», είπε.

Μόλις το άκουσε αυτό η Χριστίνα Κολέτσα, θέλησε να πάρει θέση και να πει την δική της γνώμη, δίνοντας μάλιστα και ένα παράδειγμα. Συγκεκριμένα, είπε:

«Τι σε όλους παιδί μου; Εγώ είχα πάει στην εκπομπή του Λιάγκα και σηκώθηκα κι έφυγα τρέχοντας. Ποια καλή κουβέντα; Ή ταν πάρα πολύ απότομος. Μου είπε "αν δεν σου αρέσουν οι ερωτήσεις σήκω και φύγε". Μετά βέβαια μιλήσαμε και το λήξαμε. Του είπα καλό βράδυ κι έφυγα».

Χριστίνα Κολέτσα Γιώργος Λιάγκας καβγάς

«Προσπαθούσα να ελιχτώ στις ερωτήσεις του. Αυτός μπορεί να περίμενε ότι θα πάω εκεί και θα πω αυτό, αυτό κι αυτό», συνέχισε λίγο μετά η Χριστίνα Κολέτσα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε και το λόγο που χώρισε με τον Δεγαμινιώτη.

Τι είχε συμβεί ανάμεσα στην Χριστίνα Κολέτσα και τον Γιώργο Λιάγκα;

Πριν από περίπου δύο χρόνια είχε γίνει γνωστός ο τσακωμός του Γιώργου Λιάγκα με τη Χριστίνα Κολέτσα, που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της τραγουδίστριας από το πλατό της βραδινής εκπομπής «Late Night» του παρουσιαστή τότε στον ΑΝΤ1.

«Είχαμε σφαχτεί κάποια στιγμή, όταν ήρθε στο late night. Τότε ήταν στο Nomads, είχε έρθει τότε και την ρώτησα, είχα διαβάσει σε συνέντευξη που είχε δώσει ότι υπήρχε οικογενειακή βία στο σπίτι όταν ήταν μικρή. Τη ρώτησα, λοιπόν, κι εγώ αν η οικογενειακή βία ήταν λεκτική ή και σωματική. Νομίζω ότι ήταν μια σωστή ερώτηση, θα την έκανε ο οποιοσδήποτε. Παρεξηγήθηκε, λοιπόν, εκείνη και μου λέει “εγώ δεν θέλω να μιλήσω για τέτοια θέματα, θέλω να μιλήσω μόνο για το Nomads"... Και της είπα “βρε Χριστίνα μου, όταν έρχεσαι σε μια εκπομπή πρέπει να μιλήσουμε για όλα. Δεν γίνεται να μιλήσεις μόνο για το Nomads”.

Και της είπα ότι επειδή δεν είναι έτοιμη να μιλήσει, καλύτερα να κάνουμε κάποια άλλη στιγμή τη συνέντευξη. Δεν την κάναμε ποτέ. Και μετά βγήκε και είπε ότι “με έδιωξε ο Λιάγκας”, εγώ δεν την έδιωξα ποτέ. Απλώς συμφωνήσαμε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει η συνέντευξη. Μετά τα βρήκαμε, ανταλλάξαμε μηνύματα και είναι όλα καλά», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.