Μαζί σου: Ξέσπασε σε κλάματα η Κόνι Μεταξά - Δεν ήξερε τι να κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου

Το βίντεο που την έκανε να λυγίσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαζί σου: Ξέσπασε σε κλάματα η Κόνι Μεταξά - Δεν ήξερε τι να κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου

Η Κόνι Μεταξά το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου, στην εκπομπή Μαζί σου, του ΣΚΑΙ και μίλησε για όλους και για όλα. Αφορμή για να ξεσπάσει σε κλάματα στάθηκε ένα βίντεο που της ετοίμασε η παραγωγή και αφορούσε όλες της τις εμφανίσεις στο J2us.

«Συγκινούμε όταν μας βλέπω! Έχω κλάψει πάρα πολύ φέτος στην τηλεόραση. Αχ… θα τρελαθώ!», μονολόγησε, σκουπίζοντας τα μάτια της.

Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα η Κόνι Μεταξά στην εκπομπή Μαζί σου - Όλα όσα εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου

Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου την ρώτησε ποιος είναι ο λόγος που συγκινήθηκε, η Κόνι Μεταξά εξομολογήθηκε πως είναι η πρώτη φορά στην επαγγελματική της πορεία που δεν δέχεται αρνητικά σχόλια.

Δείτε, επίσης, εδώ την εμφάνιση που έκανε η Κόνι με τον Ξιάρχο στο J2us το Σάββατο. Τους συγκλόνισαν όλους.

«Πάντα δουλεύω πάρα πολύ σκληρά, γιατί είμαι πωρωμένη με τη δουλειά μου! Αλλά νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε τόσο σκληρά και πιάνει τόπο, έχει ανταπόκριση. Δεν τρελαίνομαι εγώ να ακούσω ότι είμαι η καλύτερη, απλά ότι κάποιος είπε «φαίνεται ότι τα παιδιά δουλεύουν πολύ». Έχω χρόνια να το ακούσω αυτό.

Από τη μέρα που έχει ξεκινήσει το J2US, με τον Τάσο δεν κοιμόμαστε, δεν τρώμε, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και επειδή το κάνω αυτό χρόνια και πάντα ακούω μόνο αρνητικά, τώρα τουλάχιστον βλέπουν την προσπάθεια. Πρώτη φορά που δεν άκουσα αρνητικά ήταν τρία live πριν», ανέφερε η Κόνι Μεταξά.

Λίγα λόγια για την Κόνι Μεταξά

Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1991 στην Αθήνα, με γονείς τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και την ηθοποιό Ζώζα Μεταξά.

Φοίτησε στο ιδιωτικό ελληνικοβρετανικό σχολείο "Campion" και έπειτα, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι όπου σπούδασε υποκριτική και θεατρικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Κατά την παραμονή της εκεί, άλλαξε το όνομα της σε "Κόνι Μεταξά" διότι όπως εξήγησε αργότερα, ήταν πιο εύκολο να το προφέρουν οι Αμερικανοί. Το 2011, επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα και συμμετείχε στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» (ως Connie Pantazis). Το 2013, επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα και ξεκίνησε τη καριέρα της.