Νέα φωτογραφία από Μαρία Μπέη και Δημήτρη Μπέλλο - Το μήνυμα για τον... γάμο τους

Έπεσε το instagram με τις αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα φωτογραφία από Μαρία Μπέη και Δημήτρη Μπέλλο - Το μήνυμα για τον... γάμο τους

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη με μια τους νέα ανάρτηση - φωτογραφία στο instagram κατάφεραν να προκαλέσουν χαμό και να δημιουργήσουν... όνειρα για... γάμους και κουφέτα! Τι εννοούμε με αυτό;

Το μεσημέρι της Κυριακής το ζευγάρι του MasterChef φόρεσε τα μαγιό του πήγε παραλία και ανέβασε story στο οποίο είναι αγκαλιά κάτω από τον ήλιο. Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Μπέλλος έκανε ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και... δεν φάνηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου με την... γοργόνα του!

Η νέα φωτογραφία του Μπέλλου με την Μαρία από την παραλία

Μαρία Μπέη  Δημήτρης Μπέλλος γάμος

Δημήτρης Μπέλλος: Λαμβάνει υβριστικά μηνύματα για την Μαρία - "Άσε αυτή την στρίγκλα, την..."

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μπέλλου για τον γάμο με την Μαρία Μπέη

Σε ένα Q&A που έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένας διαδικτυακός του φίλος τον ρώτησε αν υπάρχει πιθανότητα να... φάμε κουφέτα και η απάντηση αυτού ήταν: Πιανόμαστε χεράκι, χεράκι, προχωράμε, πάμε στην παραλία και... βλέπουμε.

Μωρέ λέτε να το πάρει το κορίτσι τελικά;

Μαρία Μπέη: Ποζάρει στην κάμερα του Δημήτρη Μπέλλου με μαγιό - Έτσι είναι το σώμα της χωρίς φίλτρα

Είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού MasterChef και κατάφερε να φτάσει μέχρι την 3άδα ενώ η σχέση της με τον συμπαίκτη της Δημήτρη Μπέλλο, σχολιάστηκε αρκετά τόσο στο παιχνίδι, όσο και πλέον που βρίσκονται έξω από αυτό.

Όπως βέβαια είναι φυσικό, τα Instagram των παικτών πλέον έχουν πάρει φωτιά και αυτό της Μαρίας είναι από τα πιο διάσημα. Οτιδήποτε ανεβάζει γίνεται αντικείμενο σχολιασμού, ενώ και οι παλιές της φωτογραφίες έχουν γίνει ανάρπαστες.

Σε μια από αυτές ποζάρει και με μαγιό και μας δείχνει το κορμί της χωρίς φίλτρα, που είναι πραγματικά αψεγάδιαστο.

Δείτε την φωτογραφία: