Πρώην παίκτης του MasterChef παντρεύεται στην Κρήτη

Σε πελάγη ευτυχίας αυτός και η αγαπημένη του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην παίκτης του MasterChef παντρεύεται στην Κρήτη

Ευχάριστα νέα για τον πρώην και έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του MasterChef! Εκείνος και η αγαπημένη του αποφάσισαν να παντρευτούν στην Κρήτη!

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot το Σαββατοκύριακο μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για την προσωπική του ζωή αναφέροντας: «Ναι παντρεύομαι. Του χρόνου το καλοκαίρι. Η πρόταση γάμου έγινε 3 Μαΐου στα γενέθλιά της, οπότε ακόμη υπήρχαν οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό, δεν γνωρίζαμε τι και πώς. Για να προετοιμάσεις έναν όμορφο γάμο, έτσι όπως θέλω εγώ να γίνει, χρειάζεται λίγο χρόνο. Στην Κρήτη θα γίνει ο γάμος. Σκεφτόμαστε να είναι παραδοσιακός.

Η Λότους είναι μια υπέροχη κοπέλα με πολύ δεμένη οικογένεια. Θέλουν όλοι να έρθουν στην Ελλάδα για τον γάμο, οπότε θέλουν και λίγη παράδοση μέσα σε αυτό. Θέλουμε έτσι να έχει και λίγο το ονειρικό κομμάτι, να είμαστε δίπλα στην παραλία. Θα δούμε». Ωστόσο, κοντά στον γάμο βρίσκονται η Μπέη και ο Μπέλλος! Δείτε εδώ όσα αποκάλυψαν

Ο λόγος για τον Γιώργο Λασκαρίδη!

MasterChef: O Γιώργος αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου στη Λότους

O Γιώργος από το MasterChef αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου στη Λότους. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε στο πως έγινε αλλά και πότε έγινε η ρομαντική αυτή του κίνηση

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef. Σήμερα το πρωί, μέσω σύνδεσης skype στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του, Λότους, πριν από λίγο καιρό.

“Η Λότους για μένα είναι ότι πιο όμορφο έχει συμβεί στη ζωή μου και είναι η γυναίκα που θέλω να έχω δίπλα μου σε όλη τη ζωή μου. Η πρόταση γάμου έγινε στις 3 Μαΐου ανήμερα των γενεθλίων της. Πέρυσι στα γενέθλια μου τη γνώρισα και τώρα της έκανα δώρο εμένα για τα γενέθλια της.

Το είχα πει στα αδέρφια της και το τήρησα. Είμαστε πολύ καλά. Του χρόνου το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος στην Κρήτη για να μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λασκαρίδης.