Ανδρέας Μικρούτσικος: Είδε τις κάμερες και.. έφυγε τρέχοντας - «Δεν έχω τίποτα...»

Αυτό το ρόλο θα έχει στο Big Brother

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: Είδε τις κάμερες και.. έφυγε τρέχοντας - «Δεν έχω τίποτα...»

Λίγες ημέρες, αφότου έγινε γνωστό πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, επιστρέφει στην τηλεόραση, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», τον «τσάκωσε» σε δημόσια έξοδο του και μόλις είδε το δημοσιογράφο, έφυγε... τρέχοντας.

Ο παρουσιαστής ο οποίος έρχεται ξανά στις οθόνες μας μετά από 11 χρόνια απουσίας, δεν θέλησε να μιλήσει στην κάμερα, καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με έναν ιδιαίτερο ρόλο στο Big Brother που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ. Δείτε εδώ όσα αποκαλύφθηκαν.

Ανδρέας Μικρούτσικος big brother

Στις ερωτήσεις που του έκανε ο δημοσιογράφος του «Ευτυχείτε» για το Big Brother, ο Αντρέας Μικρούτσικος απάντησε μόνο: «Γρήγορα θα τα πούμε. Να είστε καλά! Σε λίγο καιρό θα τα πούμε. Όταν έχω νέα θα σας μιλάω, τώρα δεν έχω τίποτα» και έφυγε τρέχοντας.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτειά του - Φανερά αδυνατισμένος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια του και ήταν φανερά αδυνατισμένος. O παρουσιαστής έκανε νυχτοπερπατήματα και οι κάμερες τον «τσάκωσαν» με την σύντροφο του,

Η κάμερα του Πρωινό έπιασε τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε νυχτερινή του έξοδο παρέα με την σύντροφο του και την καλή του φίλη και πρώην σύντροφο του, Σοφία Βόσσου.

Ο ίδιος δεν είπε πολλά για την φημολογούμενη επιστροφή του, έδειξε όμως γενάτος περηφάνια την σύντροφο του που τον συνόδευε και απάντησε με χιούμορ στις κάμερες. Δείτε εδώ τα πρώτα τους τρυφερά στιγμιότυπα.

Μάλιστα ο παρουσιαστής ήταν και φανερά αδυνατισμένος. Δείτε την εμφάνιση;