Τα Φιλαράκια επιστρέφουν και αυτά είναι τα εκατομμύρια που θα παίρνουν για κάθε επεισόδιο

Εφταψήφιος ο αριθμός! Θα σας πέσουν τα μαλλιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα Φιλαράκια επιστρέφουν και αυτά είναι τα εκατομμύρια που θα παίρνουν για κάθε επεισόδιο

Στην τηλεόραση επιστρέφει η επιτυχημένη ξένη σειρά «Τα φιλαράκια», τα οποία ακόμη και σήμερα σαρώνουν σε τηλεθέαση και στην Ελλάδα, που παίζουν μέσα από τη συχνότητα του STAR. Τα ποσό μάλιστα που θα παίρνουν είναι υπέρογκο.

Η Τζένιφερ Άνιστον και η Λίζα Κούντροου συναντήθηκαν διαδικτυακά και μίλησαν για το πολυαναμενόμενο reunion της σειράς στην μετά το τέλος του κορωνοϊού.

«Νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό όταν θα βγούμε από την καραντίνα να κάνουμε την τηλεοπτική μας επανένωση», αναφέρει η Άνιστον ενώ η Κούντροου της απαντά πως «Ναι, θα ήταν θαυμάσιο».

Οι ηθοποιοί αποκάλυψαν όσα τους επιτρέπει το συμβόλαιο εμπιστευτικότητας, το οποίο φημολογείται πως έχουν υπογράψει. «Ξέρω ότι θα δούμε πράγματα για πρώτη φορά. Δεν θα έχουμε σενάριο», αποκαλύπτει η Τζένιφερ Άνιστον, ενώ οι δύο τους αναφέρουν πως δεν θα είναι η "Ρέιτσελ" και η "Φοίβη", αλλά θα είναι «κομμάτια τους».

Τα Φιλαράκια, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του σπέσιαλ επεισοδίου αν δεν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊού, θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Τα Φιλαράκια επιστρέφουν

Η Martha Kauffman, παραγωγός της σειράς σε συνέντευξή της στο thewrap, μίλησε για τα γυρίσματα και την επιστροφή της με το τελευταίο σπέσιαλ επεισόδιο.

«Ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε τα γυρίσματα τον Αύγουστο, αν όλα είναι καλά και δεν υπάρχει νωρίτερα δεύτερο κύμα του ιού και το στούντιο είναι ανοιχτό»

Μπορεί βέβαια Τα Φιλαράκια να επιστρέφουν, ωστόσο, ένας ηθοποιός θα είναι πολύ διαφορετικός από όταν τον γνωρίσαμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς. Ο πιο αγαπημένος άνδρας πρωταγωνιστής, έχει αλλάξει... τρομακτικά στην εξωτερική του εμφάνιση. Δείτε εδώ φωτογραφίες του που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Αυτό είναι το υπέρογκο ποσό που θα παίρνουν οι ηθοποιό της σειράς Τα Φιλαράκια για κάθε επεισόδιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κάθε σταρ θα πληρωθεί με τρία εκατομμύρια δολάρια για κάθε επεισόδιο.