Νότης Σφακιανάκης: Συγκινητικές αποκαλύψεις για το θάνατο της μητέρας του - Στο πλευρό του η σύζυγός του

Δύσκολες ώρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νότης Σφακιανάκης: Συγκινητικές αποκαλύψεις για το θάνατο της μητέρας του - Στο πλευρό του η σύζυγός του

Συγκινητικές είναι οι αποκαλύψεις που έγιναν για το θάνατο της μητέρα του Νότη Σφακιανάκη. Στο πλευρό του, βρέθηκε από το πρώτο λεπτό η σύζυγός του, παρόλο που το τελευταίο καιρό υπάρχει απόσταση μεταξύ τους.

Η είδηση του θανάτου της, έγινε από την επίσημη σελίδα του τραγουδιστή, όπου δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία του, στην οποία ποζάρει με την αγαπημένη του μητέρα και στη λεζάντα διαβάσαμε χαρακτηριστικά:

«Θερμά συλλυπητήρια στον αγαπημένο μας καλλιτέχνη και στην οικογένεια του, για την απώλεια της μητέρας του, Μαίρης. Καλό της ταξίδι». Όπως ήταν επόμενο δέχτηκα πολλά σχόλια συμπαράστασης από πολλούς θαυμαστές του.

Νότης Σφακιανάκης μητέρα πέθανε

Ωστόσο, δείτε και όλη την αλήθεια για την λιποθυμία του Νότη Σφακιανάκη πάνω στην σκηνή! Τι είχε φάει λίγα λεπτά πριν και του έκοψε την ανάσα; Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά! Πήρε το μικρόφωνο στην πίστα και αποκάλυψε τι του προκάλεσε την έντονη αδιαθεσία που ανησύχησε τους πάντες.

Οι αποκαλύψεις για το θάνατο της μητέρας του Νότη Σφακιανάκη που συγκινούν

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Νότη Σφακιανάκης τις τελευταίες 10 ημέρες βρισκόταν στην Κω, στο πλευρό της μητέρας του, μιας και η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί. Μάλιστα, η ίδια ξεψύχησε στα χέρια του, αφού δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

Στο νησί είχε μεταβεί τις τελευταίες τέσσερις ημέρες και η Αγγλίδα σύζυγος του Νότη Σφακιανάκη, παραμερίζοντας τους τριγμούς που υπάρχουν στο γάμο τους. Η ίδια στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και σύμφωνα με το δημοσίευμα ήρθαν, πιο κοντά.

Ο χαμός της Μαίρης Σφακιανάκη προκάλεσε θλίψη σε όλη την Κω, αφού ήταν μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες του νησιού, καθώς στο πρόσωπό της αντικατοπτριζόταν τα βάσανα των Ελλήνων που ήρθαν από τη Μικρά Ασία.