Κατερίνα Λένη - Μαρία Μπέη: «Άδειασαν» τον Βαρθαλίτη χωρίς να γνωρίζουν πως τις άκουγε - «Δηλαδή, εμετός»

Απίστευτο περιστατικό στον αέρα των Κου Κου! Αυτή ήταν η αντίδραση του...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Λένη - Μαρία Μπέη: «Άδειασαν» τον Βαρθαλίτη χωρίς να γνωρίζουν πως τις άκουγε - «Δηλαδή, εμετός»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου». Η Μαρία Μπέη και η Κατερίνα Λένη, βρέθηκαν καλεσμένες και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους έγιναν. Σε μια από αυτές «άδειασαν» τον Δημήτρη Βαρθαλίτη. Ωστόσο, αυτό που δεν γνώριζαν είναι πως ο ίδιος βρισκόταν στο πλατό και τις άκουγε.

Όταν ο νικητής του MasterChef, άκουσε αυτά που έλεγαν για το πρόσωπό του, πετάχτηκε στον αέρα και τους απάντησε... καταλλήλως με χιούμορ.

Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη με μια τους νέα ανάρτηση - φωτογραφία στο instagram κατάφεραν να προκαλέσουν χαμό και να δημιουργήσουν... όνειρα για... γάμους και κουφέτα! Τι εννοούμε με αυτό δείτε εδώ.

Αυτά είπε η Κατερίνα Λένη και η Μαρία Μπέη και «άδειασαν» τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Η Κατερίνα Λένη και η Μαρία Μπέη κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια ερώτηση που αφορούσε στον Σταύρο Βαρθαλίτη και την συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι του ριάλιτι.

Τα κορίτσια έδωσαν τις απαντήσεις τους, χωρίς να γνωρίζουν πως ο ίδιος βρισκόταν στο πλατό και κρυβόταν για να μην τον δουν. Έτσι, ακολούθησε ένα σκηνικό με μοναδικές ατάκες από τους τρεις πρώην συμπαίκες.

Η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε: «Ποια συνήθεια του Σταύρου Βαρθαλίτη σας ενοχλούσε στο σπίτι». Η Μαρία Μπέη απάντησε: «Με ενοχλούσε όταν ξυπνούσε πρωί πρωί και έβλεπα έναν άνθρωπο με σορτσάκι, γυμνό από μέσα, με μπουρνούζι, αυτά τα ποδαράκια τα άσπρα να τραγουδάει αγγλικά τραγούδια». «Κι εμένα το ίδιο», είπε η Κατερίνα Λένη.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης όταν το άκουσε αυτό μπήκε μέσα και ζήτησε εξηγήσεις από τις δυο κοπέλες. Όταν τον είδε όμως η Κατερίνα Λένη πέταξε την ατάκα: «Δηλαδή, εμετός! Πρωί πρωί…»

Να σημειώσουμε πως σιγά σιγά βγαίνουν στην δημοσιότητα πράγματα που δεν ξέραμε για τον φετινό νικητή του MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη! Ένα από αυτά είναι πως έχει αδερφό και μάλιστα είναι 30 χρονών, δηλαδή 6 χρόνια μεγαλύτερός του! Δείτε το πρόσωπο του εδώ.