Ελένη Μενεγάκη: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον ALPHA και τους φωτογράφους που περίμεναν απέξω

«Για να τους ξεγελάσω άφηνα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον ALPHA και τους φωτογράφους που περίμεναν απέξω

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη για τον ALPHA και τους φωτογράφους που περίμεναν απέξω από το κανάλι για να την απαθανατίσουν όταν τελείωσε από τις υποχρεώσεις της με την εκπομπή και πήγαινε στο αυτοκίνητο της για να φύγει.

Αφορμή για να ξεκινήσει τις εξομολογήσεις για τα όσα έχει ζήσει με την δημοσιότητα, ήταν ένα αφιερωματικό που είχαν φτιάξει οι συνεργάτες της για την ίδια, λίγες ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει οριστικά και αποχωρήσει από την τηλεόραση.

«Για αυτό μιλάω για συναισθήματα. Γιατί εδώ βλέπουμε τις χαρούμενες στιγμές. Έχουμε περάσει και στιγμές που δεν κυλούσαν εύκολα. Σαν εκπομπή αντιμετωπίσαμε τις δύσκολες στιγμές μας, τις καταιγίδες μας, τις τρικυμίες μας. Κι αυτά συναισθήματα είναι. Ή γελάγαμε ή το αισθανόμασταν. Πάντως flat δεν υπήρξαμε ποτέ όλα αυτά τα 15 χρόνια», είπε η Ελένη Μενεγάκη μετά την προβολή του βίντεο που της ετοίμασαν.

Ελένη Μενεγάκη alpha

Ράκος είναι συναισθηματικά η Ελένη Μενεγάκη. Το λόγο που νιώθει έτσι, αποκάλυψε σήμερα 29/6 στον αέρα της εκπομπής της. Τι εξομολογήθηκε για την "εφιαλτική" Παρασκευή που έζησε στον ALPHA;

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τους φωτογράφους που περίμεναν έξω από τον ALPHA

Στην συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για το πως κατάφερνε όλα αυτά τα χρόνια να ξεφεύγει από τους φωτογράφους, οι οποίοι την περίμεναν να βγει από το κανάλι για να την τραβήξουν μια φωτογραφία.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχω αφήσει πολλές φορές το αμάξι μου εδώ και έχω φύγει, γιατί η Ραφήνα είναι δίπλα. Και θα μου πεις γιατί το άφηνες το αμάξι σου; Για να ξεγελάσω λίγο τους φωτογράφους. Σας ζητώ συγγνώμη. Από το πολύ στήσιμο απέξω έψαχνα να βρω με ποιον θα φύγω. Άφηνα το αμάξι μου εδώ να το περιμένουν και έφευγα εγώ με έναν άλλον», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.