Ράκος συναισθηματικά η Ελένη Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για την "εφιαλτική" Παρασκευή

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράκος συναισθηματικά η Ελένη Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για την

Ράκος είναι συναισθηματικά η Ελένη Μενεγάκη. Το λόγο που νιώθει έτσι, αποκάλυψε σήμερα 29/6 στον αέρα της εκπομπής της. Τι εξομολογήθηκε για την "εφιαλτική" Παρασκευή που έζησε στον ALPHA;

Η παρουσιάστρια θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της κοινό, αλλά και τους συνεργάτες της την 1η Ιουλίου, καθώς όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες, την επόμενη χρονιά θα κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και θα αφιερωθεί στην οικογένεια της και στα πράγματα που δεν έκανε τόσα χρόνια, λόγω του αυξημένου επαγγελματικού προγράμματος που είχε.

Για αυτό το λόγο είναι ράκος συναισθηματικά η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη τρεις μέρες πριν το μεγάλο της φινάλε της εκπομπής της, αποκάλυψε στον αέρα, πως ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, καθώς την Παρασκευή έφυγε αργά το βράδυ από το κανάλι του Alpha και μόλις την είδαν οι φύλακες του σταθμού να φεύγει ανησύχησαν.

Ελένη Μενεγάκη alpha

«Την Παρασκευή έφυγα αργά από τον Alpha, έφυγα φορτισμένη, διαλυμένη μέχρι και οι φύλακες με ρώτησαν «καλέ ανησυχήσαμε τι κάνετε τέτοια ώρα εδώ;»! Ναι τρελάθηκαν σου λέει αυτή δεν έχει ξαναφύγει τέτοια ώρα, βράδυ… άντε να έφυγα άλλες τέσσερις φόρες από τον Alpha αργά γιατί υπήρχε λόγος...», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας γνωστό ότι έκατσε μαζί με τους συνεργάτες της για να κάνει μοντάζ και να μας δείξει μερικά αποσπάσματα από αυτά τα 15 χρόνια της που έχει ζήσει στον Alpha.

Η Ελένη Μενεγάκη να σημειώσουμε πως, λίγο πριν φύγει από τον ALPHA και αποχωρήσει οριστικά από την τηλεόραση, τα μάζεψε όλα από το καμαρίνι της. Άδειασε όλα τα ράφια με τα παπούτσια και τα ρούχα και το άφησε όπως το βρήκε όταν πρωτοπήγε στο κανάλι.

Έτσι λέει αντίο ο Alpha στην Ελένη Μενεγάκη μετά από 15 χρόνια

Τίτλοι τέλους θα πέσουν την Τετάρτη 1 Ιουλίου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μαζί με αυτούς θα έρθει και το οριστικό τέλος της βασίλισσας της πρωινής ζώνης από τον ALPHA μετά από 15 χρόνια συνεργασίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr οι ιθύνοντες έχουν ετοιμάσει μια ξεχωριστή έκπληξη για να πουν το δικό τους αντίο στον άνθρωπο που τους στάθηκε εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα στο Σαββατοκύριακο φρόντισε να μαζέψει τα πράγματά της από το καμαρίνι της - δείτε φωτογραφία που είναι πλέον εντελώς άδειο - και σύμφωνα με άτομα από το κοντινό της περιβάλλον ανυπομονεί να κάνει αυτή τη νέα αρχή στην ζωή της αλλά ταυτόχρονα φοβάται κιόλας.

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης όπως πολλοί την χαρακτήριζαν φεύγει από τον ALPHA με σεβαστό χωρίς τσακωμούς και ιστορίες και γι αυτό το κανάλι θα την τιμήσει στο έπακρο.

Πως θα πει αντίο ο ALPHA στην Ελένη Μενεγάκη μετά από 15 χρόνια

Όπως μου μετέφερε άτομο μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό, καθημερινά, από σήμερα δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα αφιερώνονται κάποια λεπτά σε εκείνη, δηλαδή θα προβάλλεται ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της Ελένης στον ALPHA τα τελευταία 15 χρόνια για να... θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι.

πως θα αποχαιρετήσει ο ALPHA την Ελένη μενεγάκη

Όσο για την ίδια την Ελένη Μενεγάκη, με το που κλείσει η πόρτα του ALPHA οριστικά, μετακομίζει στο νησί της Άνδρου με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο, όπου και θα περάσει εκεί όλο το καλοκαίρι! Δείτε εδώ το ρεπορτάζ που αφορά τα σχέδιά της!