Σταύρος Βαρθαλίτης: Τους "κούφανε" στο STAR - «Έχεις κάτσει γυμνός και να ακουμπάει lap top στα πόδια;»

Και όμως... το είπε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταύρος Βαρθαλίτης: Τους

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε στην πρωινή εκπομπή του STAR ο Σταύρος Βαρθαλίτης, η οποία τους "κούφανε" όλους στο πλατό. «Έχεις κάτσει γυμνός και να ακουμπάει lap top στα πόδια;», ήταν η απάντηση έπος.

Ο νικητής του MasterChef, σε μια διαφορετική συνέντευξη μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν για πράγματα τα οποία δνε γνωρίζαμε. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πόσο του αρέσει να κυκλοφορεί γυμνός στο σπίτι, αλλά και στη λατρεία του για τα γυαλιά.

«Εγώ στο σπίτι μου κυκλοφορώ πάντα γυμνός. Φοράω ελάχιστα, ανοίγω το air condition, υπολογιστή όλη μέρα, κινητό όλη μέρα. Όποτε μπορώ είμαι γυμνός γυμνός, κάνω μπάνιο, βγαίνω, σπίτι μου είμαι κάνω ό,τι γουστάρω. Έχεις κάτσει ποτέ γυμνός και να ακουμπάει lap top στα πόδια;

Σταύρος Βαρθαλίτης γυμνός

Έχω πάρει δύο ζευγάρια γυαλιά πολύ ακριβά, δεν τα είχα πάρει στο παιχνίδι. Το πιο ακριβό μου γυαλί ήταν 420 ευρώ, το οποίο το έχω σπίτι και το κοιτάω από μακριά, το ξεσκονίζω κάθε μέρα. Για τρεις μήνες έκανα εξτρά, δούλευα δύο δουλειές, ζήταγα δανεικά για να βγάλω τα σπασμένα από τα γυαλιά.Συνήθως μου αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες γιατί έχουμε λίγο καλύτερη επικοινωνία. Η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχα σε σχέση μου μπορεί να ήταν και 10 χρόνια, όταν ήμουν 22 χρονών», λέει ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

«Συνήθως μου αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες γιατί έχουμε λίγο καλύτερη επικοινωνία. Η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχα σε σχέση μου μπορεί να ήταν και 10 χρόνια, όταν ήμουν 22 χρονών», είπε για την προσωπική του ζωή.

Λίγες ώρες αργότερα, η Μαρία Μπέη και η Κατερίνα Λένη, βρέθηκαν καλεσμένες και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους έγιναν. Σε μια από αυτές «άδειασαν» τον Δημήτρη Βαρθαλίτη. Ωστόσο, αυτό που δεν γνώριζαν είναι πως ο ίδιος βρισκόταν στο πλατό και τις άκουγε. Δείτε εδώ το αδιανόητο περιστατικό που σημειώθηκε, όταν πετάχτηκε στο πλατό.