Opentv: «Έσκασε» η ανακοίνωση για το νέο πρόγραμμα του σταθμού

Τι θα συμβεί από 6 Ιουλίου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Opentv: «Έσκασε» η ανακοίνωση για το νέο πρόγραμμα του σταθμού

Μόλις «έσκασε» ανακοίνωση από το Opentv για το νέο πρόγραμμα του σταθμού που πρόκειται να έρθει στις τηλεοπτικές μας οθόνες σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα σε μια εβδομάδα από σήμερα.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Opentv

Το καλοκαίρι είναι υπέροχο όταν το περνάμε με καλή παρέα! Κι εμείς, από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου σας έχουμε την καλύτερη!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και συμπαρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, έρχονται να δροσίσουν τα πρωινά μας! Όλα τα νέα της showbiz, αγαπημένοι καλεσμένοι, μαγειρική με γευστικότατα αποτελέσματα, έξυπνες και δοκιμασμένες συμβουλές μόδας και ομορφιάς, αλλά και τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά «summer fitness trends», είναι μερικά μόνο από τα συστατικά του πιο απολαυστικού καλοκαιρινού πρωινού!

Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, γίνονται για πρώτη φορά ζευγάρια και στην τηλεόραση και θα μας καλημερίζουν με καλοκαιρινή διάθεση καθημερινά από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 10.00 στο OPEN.

Το «Καλοκαίρι #Not» έρχεται με πολύ χιούμορ, αλλά και πολλά παιχνίδια με τους τηλεθεατές, για να γίνει η πιο αγαπημένη πρωινή μας συντροφιά.

Ωστόσο, στο Open έχουμε και αλλαγές. Δείτε εδώ τι συμβαίνει.

Δείτε εδώ πλάνα από το trailer του νέου προγράμματος του Opentv

Στα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου, του Ετεοκλή Παύλου, του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα βρέθηκε η κάμερα του «Ευτυχείτε!». Αποκαλύφθηκε μάλιστα, το όνομα που θα πάρει.

Τα δυο ζευγάρια θα μας κρατάνε συντροφιά όλο το καλοκαίρι και ξεκίνησαν πυρετωδώς οι προετοιμασίες, καθώς σε λίγες ημέρες θα βγουν στον αέρα.

Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN και οι 4 παρουσιαστές γύρισαν το trailer, το οποίο αναμένουμε να δούμε στις οθόνες μας.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλή Παύλου εκπομπή open

Μάλιστα η εκπομπή, θα έχει παρόμοιο τίτλο με την περσινή καλοκαιρινή εκπομπή του Open, που παρουσίαζαν η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Ηλίας Γκότσης. «Καλοκαίρι #not».

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του τρέιλερ και οι παρουσιαστές έκαναν τις πρώτες δηλώσεις, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε και στην πρόβα γάμου της Ελένης Χατζίδου.