Άγγελος Μπράτης: Πόζαρε στο πλευρό του Γιώργου Καράβα και τα σχόλια στην ανάρτηση ήταν χιλιάδες

Ο κριτής... αγνώριστος και ο coach σαν... μοντέλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγγελος Μπράτης: Πόζαρε στο πλευρό του Γιώργου Καράβα και τα σχόλια στην ανάρτηση ήταν χιλιάδες

Στο πλευρό του Γιώργου Καράβα πόζαρε ο Άγγελος Μπράτης στα γυρίσματα του GNTM 3, που έχουν ξεκινήσει για να είναι όλα έτοιμη στην μεγάλη πρεμιέρα, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η φωτογραφία του έχει χιλιάδες σχόλια.

Ο Άγγελος Μπράτης, είναι συχνός χρήστης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά του βήματα.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες με μια ανάρτηση θέλησε να καλωσορίσει στην ομάδα τον Γιώργο Καράβα, ο οποίο είναι ο νέος coach των ανδρών. Δες εδώ όσα θέλεις σίγουρα να μάθεις για το μοντέλο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του «Καλώς ήρθες @yiorgoskaravas_official στο @gntmgr #season3 #boysandgirls». Τα σχόλια όπως ήταν επόμενο ήταν χιλιάδες. Όλοι οι followers του αποθέωναν.

Άγγελος Μπράτης Γιώργος Καράβας GNTM 3

GNTM 3: Δείτε τον Άγγελο Μπράτη στην πρώτη κοινή φωτογραφία με όλους τους κριτές

H κριτική επιτροπή στον 3ο κύκλο του GNTM είναι «φωτιά». Δείτε την Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλός, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Άγγελο Μπράτη, στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία, έτσι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί.

Φέτος, η κριτική επιτροπή μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, καλωσόρισε ένα νέο μέλος. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί την οποία λατρέψαμε με τις απίστευτες ατάκες της, θα έχει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, πιο ενεργό ρόλο.

Με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει οι 4 κριτές, βρήκαν λίγο χρόνο και πόζαραν μαζί σε φωτογραφία, την οποί δημοσίευσε η Ζενεβιέβ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«@gntmgr band και όμως φέτος θα κατακτήσουμε και το πεντάγραμμο. να περιμένετε τα μουσικά βραβεία @starchanneltv @vickykaya_ @angelosbratis @skoulos», έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε. Δείτε ωστόσο, πως είχε σχολιάσει ο Γιώργος Καράβας την Βίκυ Καγιά.

GNTM 3 Βίκυ Καγιά Δημήτρης Σκουλός Ζενεβιέβ Μαζαρί Άγγελος Μπράτης