Τζένη Μπότση: Έβγαλε το μακιγιάζ από το πρόσωπο της και ξεκίνησε τις δουλειές στον κήπο του σπιτιού της

Έτσι, δεν την έχετε ξαναδεί!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζένη Μπότση: Έβγαλε το μακιγιάζ από το πρόσωπο της και ξεκίνησε τις δουλειές στον κήπο του σπιτιού της

Η Τζένη Μπότση ξεκίνησε τις δουλειές στον κήπο του σπιτιού της και έβγαλε όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπο της. Πόζαρε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και μπορούσε να πούμε πως είναι κούκλα.

Η ηθοποιός απολαμβάνει το καλοκαίρι με την κόρη της, αλλά επίσης ασχολείται πολύ με το μποστάνι που έχει το οποίο και φροντίζει καθημερινά στον ελεύθερο χρόνο της. Ενώ βέβαια, έχει και την βοήθεια του συντρόφου της.

Δημοσίευσε μάλιστα μια φωτογραφία της στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου κρατάει πιπεριές και αγγούρια δικής της παραγωγής και σημειώνει: «Η παραγωγή μου ξεκίνησε.... καλή αρχή».

Η Τζένη Μπότση ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και οι θαυμαστές της έκαναν χαμό στα σχόλια. Το όνομα της κορούλας της ωστόσο το γνωρίζετε; Το αποκάλυψε δημόσια και δεν θα πιστεύεται πιο θα είναι.

Το μακιγιάζ από το πρόσωπο της η Τζένη Μπότση βγάζει και όταν παίζει στο σπίτι με την κόρη της - Η τρυφερή φωτογραφία

Η Τζένη Μπότση θέλησε να μοιραστεί μια μοναδική φωτογραφία με το μωράκι της στο σπίτι και "ρίχνει" το Instagram! Η τρυφερή εικόνα με την κόρη της θα σας "λιώσει" σίγουρα. Δεν θα πιστέψετε πόσο έχει μεγαλώσει.

Η ίδια ως λάτρης των social media, θέλησε να ευχηθεί για την γιορτή της γυναίκας και φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην κορούλα της.

Η ίδια, έμενε σπίτι, τηρώντας όλες τις οδηγίες και τους κανόνες που μας είχαν δοθεί για τον κορωνοϊό και περνούσε όλο της το χρόνο με το μωράκι της, κάτι που θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Το απόγευμα της Παρασκευής θέλησε να "σπάσει" την ρουτίνα της και να ποζάρει ώστε να δείξει στους ακόλουθούς της τι κάνει αυτές τις δύσκολες μέρες. Έτσι τη βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της το παιδί της και να του διαβάζει ένα παραμύθι.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά, «Μπορεί να #μένουμεσπίτι αλλά είναι μια ευκαιρία να διαβάζουμε αγκαλιά!! Είναι 4ων μηνών και το απολαμβάνει!! Περάστε χρόνο με την οικογένεια σας... είναι ευκαιρία #familytime #μένουμεσπίτι #findhappiness».