Μπουράκ Χακί: "Η Χαρά αυτή την περίοδο πρέπει να..." - Οι δηλώσεις για τον χωρισμό μέσα από το νοσοκομείο

Τι δήλωσε μπροστά στις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπουράκ Χακί:

Μόλις εχθές έγινε γνωστό πως ο Μπουράκ Χακί χώρισε με την επί 3,5 χρόνια αγαπημένη του Χαρά Παππά. Ο Τούρκος ηθοποιός, σήμερα, Δευτέρα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός βρέθηκε εκεί για συγκεκριμένες προγραμματισμένες εξετάσεις και επιβεβαίωσε την είδηση στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο check up. Αυτό που χρειάζεται τώρα η Χαρά είναι να νιώθει καλά και εγώ θα συμβάλλω στο να νιώθει χαρά. Είναι πολύ νωρίς για δηλώσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Μπουράκ Χακί.

Από την άλλη, η Χαρά Παππά τη Δευτέρα ήταν σε πάρτι γενεθλίων καλής της φίλης, όπως είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην πρωινή εκπομπή του Star.

Αυτή είναι η τελευταία κοινή τους ανάρτηση, δείτε την εδώ.

Ο Μπουράκ Χακί έχει πρόβλημα υγείας - Το αποκάλυψε δημόσια η Χαρά Παππά

Μπουράκ Χακί γιατί χώρισε με την Χαρά Παππά

Ένα πρόβλημα υγείας του αγαπημένου της Μπουράκ Χακί αποκάλυψε η Χαρά Παππά με το νεαρό μοντέλο να λέει μεταξύ άλλων ότι ο καλός της ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Τι του συμβαίνει;

Ειδικότερα το νεαρό μοντέλο μίλησε μέσω skype στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου με την ίδια να λέει ότι ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός έχει συνέχεια μια ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Η Χαρά Παππά, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες χωριστά από τον καλό της, αφού αυτούς είναι στην Τουρκία και εκείνη εδώ στην Ελλάδα, μίλησε στη εκπομπή του Star για τον ιό και το πως αντιμετωπίζει όλα αυτά που συμβαίνουν.

Εκεί λοιπόν έκανε και την αποκάλυψη για τον Μπουράκ Χακί με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά:

"Καθημερινά που μιλάμε υπάρχει μια ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού του. Απλά εγώ προσπαθώ να τα ισορροπήσω και να είμαι λίγο πιο θετική και πιο αισιόδοξη. Κι αλήθεια είναι ότι επειδή έχει και πρόβλημα με την υγεία του, το βιώνει λίγο πιο έντονα γιατί ανησυχεί λίγο παραπάνω.. Έχει ένα πρόβλημα με τους πνεύμονες, οπότε ανήκει στις ευπαθείς ομάδες".