Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη με τα απειλητικά μηνύματα για την εκπομπή της - «Δεν ντρέπεσαι που...»

Το εξομολογήθηκε για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη με τα απειλητικά μηνύματα για την εκπομπή της - «Δεν ντρέπεσαι που...»

Με μια εξομολόγηση που έκανε χθες τα μεσάνυχτα, η Ελεονώρα Μελέτη, συγκλόνισε. Αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται λόγω των καλεσμένων της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια καλεί στην εκπομπή της ανθρώπους που μιλάνε ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις με σκοπό να ακουστούν στον κόσμο, ωστόσο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δέχεται απειλές από ανθρώπους που δεν είναι σύμφωνοι με αυτό.

Ελεονώρα Μελέτη απειλητικά μηνύματα εκπομπή

«Η εκπομπή αυτή έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς ανθρώπους που έχουν να πουν την ιδιωτική τους ιστορία και μετά και οι ίδιοι και εγώ δέχομαι απειλές. Θα γίνει αυτό, δεν ντρέπεσαι που βγάζεις αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση, θα χάσεις την εκπομπή σου και δεν θα ξαναδουλέψεις ποτέ. Γελάω, αλλά τα δέχομαι, τα λαμβάνω», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη. Αφορμή για να κάνει την αποκάλυψη ήταν η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef.

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε συγκλονίσει και με μια ανάρτηση της στο Instagram πριν την χθεσινή εκπομπή

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram. «Ξαφνικά όμως κοίτα να δεις που κάποιοι χλωμιάζουν, γίνονται ηθικολόγοι κ “ευαίσθητοι» έγραψε η παρουσιάστρια για το FaceApp.

Mε ένα story στο instagram, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για το καινούργιο απόλυτο trend του FaceApp, όπου οι περισσότεροι χρήστες δοκιμάζουν να δουν τον εαυτό τoυς, στο αντίθετο φύλο.

Η ίδια σχολίασε: «Δεν έχω δει έναν που να μην έχει αλλάξει φύλο στο ίνσταγκραμ μέσω app. Και δως του γέλιο, και δως του καλαμπούρι. Ξαφνικά όμως κοίτα να δεις που κάποιοι από αυτούς χλωμιάζουν, γίνονται ηθικολόγοι κ “ευαίσθητοι” όταν κάποιος τους πει πως όντως έχει διορθώσει το φύλο του. Και όχι με app».

Δείτε την ανάρτηση της:

Ελεονώρα Μελέτη Face app

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι.