Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επανασύνδεση για τον Γιάννη Φλωρινιώτη - «Πριν 14 χρόνια χώρισα αλλά...»

Οι αποκαλύψεις που έκανε για τη σύζυγό του

Επανασύνδεση για τον Γιάννη Φλωρινιώτη - «Πριν 14 χρόνια χώρισα αλλά...»
News 30.06.2020 16:14
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Την επανασύνδεση που είχε με τη σύζυγό του, αποκάλυψε ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι εδώ και πέντε μήνες τα έχει ξαναβρεί με την πρώην γυναίκα του, μετά από 14 που έχουν χωρίσει.

Γιάννης Φλωρινιώτης σύζυγος

«Εδώ και πέντε μήνες είμαστε μαζί», είπε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ενώ όταν ρωτήθηκε αν κοιμούνται μαζί, ανέφερε: «Κάπου κάπου κοιμόμαστε μαζί…». Άσχημες, δυστυχώς, είναι οι στιγμές που πέρασε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Αννούλα. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Η αποκάλυψη που είχε κάνει ο Νίκος Κοκλώνης για τη σύζυγο του Γιάννη Φλωρινιώτη πριν την επανασύνδεση τους

Μια απίστευτη αποκάλυψη είχε κάνει στο Happy Day και στην Μαρία Αντωνά ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής, ο οποίος έχει μεγαλώσει στην ίδια πολυκατοικία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη, αποκάλυψε πως ο αδελφός του ήταν 10 χρόνια μαζί με την πρώην γυναίκα του Γιάννη Φλωρινιώτη, κάτι που στις αρχές τον έκανε να νιώθει πολύ άσχημα λόγω της σχέσης που είχαν με τον τραγουδιστή.

«Έμενα στην ίδια πολυκατοικία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο Γιάννης ήταν μεγάλος σταρ. Ήμουν στην πολυκατοικία από παιδάκι. 8 – 9 χρονών διάβαζα για το δημοτικό, δεν καθόμουν και ήρεμος και άκουγα από κάτω «Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα», είχα μάθει όλο το ρεπερτόριο. Η γυναίκα του Γιάννη Φλωρινιώτη είναι με τον αδελφό μου μαζί. Είναι ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια. Αυτά έγιναν μέσα στην πολυκατοικία. Και ένιωθα πολύ άσχημα. Γιατί ήμουν τόσο φίλος με την Άννα και τον Νικολάκη. Πάω στον Γιάννη και του λέω: «Γιάννη μου, μπορεί και να μην ξαναμιλήσω στον αδελφό μου, δεν θέλω να χαλάσουμε τη σχέση μας. Μου είπε: «Δεν πειράζει». Δεν έχουν παιδί, αλλά ζούνε μαζί πάρα πολλά χρόνια».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει ο Γιάννης Φλωρινιώτης! «Κάθε μήνα θα μου κάνουν μία ένεση στο μάτι για να επαναφέρουν το φως μου»

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Φλωρινιώτη!

Share