Μαρία Μπέη: "Αδειάζει" την Μάρλεν Γρυντάκη - «Όταν βγήκα και είδα τα σχόλια...»

Τα απίστευτα "καρφιά" για την πρώην συμπαίκτρια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπέη:

Την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και όταν ρώτησαν την πρώην παίκτρια του MasterChef για την Μάρλεν Γρυντάκη, την «άδειασε» κανονικά για τα σχόλια που είχε κάνει για το πρόσωπό της.

Η Μαρία Μπέη, είπε μπροστά στην κάμερα πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, καθώς δεν περίμενε να κάνει κάτι τέτοιο.

Μαρία Μπέη Μάρλεν Γρυντάκη ανάρτηση

«Όταν βγήκα και είδα τα σχόλια που έκανε η Μάρλεν για μένα, δεν το περίμενα γιατί μέσα στο σπίτι δεν μιλάγαμε. Η ανάρτηση που έκανε για μένα ήταν απαράδεκτη. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με την κοπέλα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπέη. Ωστόσο, σε μια από τις ερωτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, δείτε η Μαρία Μπέη ποιον είπε ρουφιάνο.

MasterChef: Όλη η αλήθεια πίσω από την πολυσυζητημένη ανάρτηση της Μάρλεν Γρυντάκη για την Μαρία Μπέη

Σάλος έχει προκληθεί από τη μέρα που βγήκε στη δημοσιότητα η πολυσυζητημένη ανάρτηση που έκανε η Μάρλεν από το MasterChef, στο Facebook για την Μαρία Μπέη, με τη θεία της να εμφανίζεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και να εξηγεί ποια είναι η αλήθεια πίσω από την κίνηση αυτή της ανιψιάς της.

Η MasterChef, ήταν ανάμεσα στους τρεις παίκτες που γύρισαν στο MasterChef, και ξεσήκωσαν τις αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών, και ιδιαίτερα της Μαρίας Μπέη, η οποία έκανε πολλά σχόλια για τους παίκτες που επέστρεψαν, λέγοντας μάλιστα ότι θα κάνει κλίκα για να τους διώξει.

Για το λόγο αυτό η Μάρλεν έκανε μία πολύ καυστική ανάρτηση για τη Μαρία, μέσα από την οποία τη "θάβει" κανονικά, ωστόσο την έσβησε από το Facebook μετά από λίγο.

Η θεία της, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», με σκοπό να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο η ανιψιά της θέλησε να μιλήσει έτσι δημόσια για τη Μαρία και το πώς ερμηνεύει την κίνησή της αυτή, ενώ και η γιαγιά της έκανε ένα spoiler για τον τελικό.

«Η Μάρλεν είναι αυθόρμητη. Από τον αυθορμητισμό της όταν είδε το επεισόδιο ίσως το είπε πάνω στα νεύρα της. Είναι πολύ αυθόρμητη. Μετά ίσως έκατσε και το σκέφτηκε και για αυτό απέσυρε την ανάρτηση. Στο ίδιο level ήταν και το σχόλιο της Κατερίνας για τον Ηλία που είπε να βάλει φουστίτσα. Την πρώτη φορά, ενώ μπήκε πολύ δυναμικά μετά έπεσε ψυχολογικά. Η Μάρλεν δε μπορεί να εκφράσει όλα αυτά που νιώθει. Κάποια πράγματα τα λέει ασυναίσθητα. Αλλιώς θέλει να τα πει και αλλιώς τα καταλαβαίνει ο άλλος» ήταν τα λόγια της.

Αυτή ήταν η ανάρτηση της Μάρλεν για την Μαρία Μπέη

Συγκεκριμένα η Μάρλεν επιτέθηκε στη Μαρία, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Προς τη νύφη μυξοπαρθένα της οικογένειας Άνταμ… Πόσο χαίρομαι που ξεδίπλωσες τον πραγματικό σου εαυτό και αυτό που ξέραμε εμείς ενώ οι άλλοι όχι. Το μόνο που μένει είναι να ανοίξεις και τα 50 εκατοστά πόδια σου μπροστά στον φακό να δείξει και τα άλλα που έκανες». Παρόλα αυτά η Μάρλεν δεν έχει αναφέρει κάτι άλλο, οπότε υπάρχει και πιθανότητα να είναι fan account, μιας και υπάρχουν αρκετοί λογαριασμοί στο facebook. Το μέλλον θα δείξει.

κράξιμο Μάρλεν Μαρία MasterChef