Μαρία Μπέη: "Ποιος ρουφιάνος το είπε αυτό; Από την δική σας εκπομπή ήρθε" - Την πέτυχαν οι κάμερες του Ευτυχείτε με τον Μπέλλο

Διέψευσαν τις φήμες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Μπέη:

Οι κάμερες του Ευτυχείτε έπιασαν στα πράσα τον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία Μπέη σε πρόσφατη νυχτερινή έξοδό τους κι εκείνη... άδειασε στα αστεία την εκπομπή αφού τους "κατηγόρησε" πως εκείνοι έβγαλαν την φήμη πως έχουν χωρίσει.

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του MasterChef αποκάλυψε πως είναι μαζί με τον Μπέλλο εδώ και 7 ολόκληρους μήνες και πως δεν έχουν χωρίσει ποτέ λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν έχουμε χωρίσει ποτέ. Ποιος ρουφιάνος το είπε αυτό; Από την δική σας εκπομπή ήρθε. Ήμασταν στον καναπέ με τον Δημήτρη και παίζαμε ένα online παιχνίδι που παίζουμε μαζί και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι χωρίσαμε και κοιτιόμαστε και λέμε χωρίσαμε; Μας έστελναν μηνύματα μετά, ήταν λιγάκι άβολο."

Επίσης, αποκάλυψαν πως δεν έχουν δεχτεί καμία πρόταση για να πάνε στο Globetrotters.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Μπέλλου και της Μαρίας στο παρακάτω βίντεο:

Δημήτρης Μπέλλος: Αυτή είναι η παίκτρια που του είχε ζητήσει να κάνουν σχέση για να συζητηθούν

Νέα φωτογραφία από Μαρία Μπέη και Δημήτρη Μπέλλο - Το μήνυμα για τον... γάμο τους

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη με μια τους νέα ανάρτηση - φωτογραφία στο instagram κατάφεραν να προκαλέσουν χαμό και να δημιουργήσουν... όνειρα για... γάμους και κουφέτα! Τι εννοούμε με αυτό;

Το μεσημέρι της Κυριακής το ζευγάρι του MasterChef φόρεσε τα μαγιό του πήγε παραλία και ανέβασε story στο οποίο είναι αγκαλιά κάτω από τον ήλιο. Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Μπέλλος έκανε ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και... δεν φάνηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου με την... γοργόνα του!

Η νέα φωτογραφία του Μπέλλου με την Μαρία από την παραλία

Μαρία Μπέη  Δημήτρης Μπέλλος γάμος

Δημήτρης Μπέλλος: Λαμβάνει υβριστικά μηνύματα για την Μαρία - "Άσε αυτή την στρίγκλα, την..."

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μπέλλου για τον γάμο με την Μαρία Μπέη

Σε ένα Q&A που έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένας διαδικτυακός του φίλος τον ρώτησε αν υπάρχει πιθανότητα να... φάμε κουφέτα και η απάντηση αυτού ήταν: Πιανόμαστε χεράκι, χεράκι, προχωράμε, πάμε στην παραλία και... βλέπουμε.

Μωρέ λέτε να το πάρει το κορίτσι τελικά;