Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με τον αδερφό της στην αυλή του σπιτιού και «ρίχνει» το Instagram

Έχει τεράστια αδυναμία ο ένας στον άλλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με τον αδερφό της στην αυλή του σπιτιού και «ρίχνει» το Instagram

Στην αυλή του σπιτιού της πόζαρε η Δούκισσα Νομικού, αγκαλιά με τον αδερφό της και οι φωτογραφία που δημοσίευσε «έριξαν» το Instagram με τα χιλιάδες likes που έλαβε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει τεράστια αδυναμία στον αδερφό της και όποτε βρίσκουν ελεύθερο χρόνο συναντιούνται και κάνουν διάφορα πράγματα. Δεν είναι μάλιστα, λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για εκείνον με τα πιο όμορφα και γλυκά λόγια.

«Όταν ήμασταν πιτσιρίκια, μαλώναμε συνέχεια, αλλά μετά αγαπιόμασταν. Σαν το σκύλο με τη γάτα. Από το Γυμνάσιο και μετά έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου όπως κι εγώ. Κουβεντιάζουμε από επαγγελματικά μέχρι και προσωπικά μου θέματα. Έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση» έχει δηλώσει η Δούκισσα για τον αδελφό της σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον Νικήτα.

Αυτές τις ημέρες έχοντας βρει ελεύθερο χρόνο περνάνε τις ημέρες τους μαζί. Προχθές μάλιστα, οι δυο τους απόλαυσαν ένα όμορφο γεύμα, συζήτησαν τα προσωπικά τους και ο Νικήτας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία τους.

Δούκισσα Νομικού αδερφός

Μπορεί το μοντέλο να έχει ένα αυξημένο καθημερινό πρόγραμμα, λόγω τόσο των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, όσο και των παιδιών της, ωστόσο, πάντα θα βρει λίγο χρόνο για τον Νικήτα Νομικό.

Οι φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού με τον αδερφό της που «έριξαν» το Instagram

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες, όπου την είδαμε να ποζάρει στην αγκαλιά του αδερφού της. Όπως ήταν επόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή.

Η κορούλα της Δούκισσας Νομικού είναι απίστευτη και με την ανάρτηση που έκανε για εκείνη θα «λιώσετε». Απαθανάτισε μια από τις πιο τρυφερές τους στιγμές μέσα στο σπίτι. Έτσι περνάει το χρόνο της, όταν δεν βγαίνει.