Αποκάλυψη για τον Snik και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Κατάγονται και οι δυο από...

To έκανε γνωστό ο Μουτσινάς στην εκπομπή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκάλυψη για τον Snik και την  Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Κατάγονται και οι δυο από...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους και θεωρούνται ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί μέχρι σήμερα, να γνωρίζαμε αρκετά για το ζευγάρι, ωστόσο, ότι κατάγονται από το ίδιο μέρος, δεν το είχε αποκαλύψει κανείς.

Μπορεί πολλοί να πίστευαν στην αρχή πως ο τράπερ και το μοντέλο δεν ταιριάζουν, όμως κατάφεραν να αποδείξουν το αντίθετο και με το... παραπάνω. Αφού, εδώ και πολύ καιρό αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσουν.

Αρκετό καιρό ωστόσο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, αποκαλύφθηκε και μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», πως το ζευγάρι κατάγεται από το ίδιο μέρος.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι κοντοχωριανοί, αφού κατάγονται από το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Δείτε εδώ, βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το playroom του σπιτιού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik.

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου καταγωγή

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη για τον Snik και τη νέα της εκπομπή στον Alpha

«Διάδοχος δεν είμαι και πιστεύω ότι καμία ζώνη δεν ανήκει σε κανέναν. Οι ζώνες ανήκουν στους τηλεθεατές και τους ανθρώπους και σε αυτούς που μας παρακολουθούν. Αναλαμβάνω ένα project επειδή κάποιοι με εμπιστεύτηκαν. Με την Ελένη Μενεγάκη έχω μεγαλώσει και είναι ένα φανταστικό κομμάτι της τηλεόρασης, κανείς δεν παίρνει τη θέση της.

Είμαι και πρωινός τύπος και μεσημεριανός. Δεν γνωρίζω ακόμα σε ποια ζώνη θα είμαι , ωστόσο θα είναι ψυχαγωγία και θα είναι σίγουρα κάτι που έχει να κάνει με την γυναίκα. Ψάχνουμε άτομα με όρεξη για την ομάδα.

Είχα πολλές προτάσεις από κανάλια, μου άρεσαν πολύ όλα, αλλά διάλεξα με την καρδιά μου. Έφυγα από το gntm για να είμαι στον Alpha. Υπάρχει παντού παρασκήνιο στη ζωή μας. Δεν ξέρω τον υποψήφιο που θα μπει στη θέση μου, αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν αντικαταστάτη, κάποιος φεύγει, κάποιος μένει.Δείτε εδώ και ποιο είναι το μοντέλο που θα κάτσει στην θέση της στο GNTM.

Δεν ξέρω αν θα έχουμε καλεσμένους για να έχω την Βίκυ Καγιά. Θα δούμε.

Ναι είναι αλήθεια μετακόμισα με τον Snik. Του αρέσουν πολύ οι πανσέτες που φτιάχνω στον φούρνο. Εγώ έχω τα πιο πολλά ζευγάρια παπούτσια. Με στηρίζει πολύ είναι πολύ γλυκό.

Αν έχουμε καλεσμένους δεν θα έρθει ντρέπεται. Ο μπαμπάς μου το έμαθε τελευταίος γιατί είναι κουτσομπόλης, του το είπε η μαμά μου και μου είπε να συνεχίσω να εργάζομαι με σεβασμό στη ζωή μου» είπε το μοντέλο.

Δείτε το βίντεο: