Ελένη: Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Κατερίνας Ζαρίφη - «Λέω στον Γρηγόρη Γκουντάρα...»

Το άγνωστο περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Κατερίνας Ζαρίφη - «Λέω στον Γρηγόρη Γκουντάρα...»

Μια ημέρα πριν το τελευταίο «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση, έκανε πολλές αποκαλύψεις. Μεταξύ αυτών, μίλησε και για την αποχώρηση της Κατερίνας Ζαρίφη, κάνοντας γνωστό τι είχε πει τότε στον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα της.

Αφορμή για την αποκάλυψη της στάθηκε η σύνδεση μέσω skype με την Άση Μπήλιου. Οι δυο γυναίκες θυμήθηκαν τα παλιά.

Ελένη Μενεγάκη Γρηγόρης Γκουντάρας Κατερίνα Ζαρίφη

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρηση της Κατερίνας Ζαρίφη

«Δεν μπορώ να ξεχάσω όλες τις εμφανίσεις σου, στις εποχές των αποκριών, που ντυνόμασταν όλοι. Αυτά που επίσης δεν μπορώ να ξεχάσω είναι η χρονιά που είχε φύγει για πρώτη φορά η Κατερίνα. Μιλάω για την Ζαρίφη, το Ζαριφάκη που μου την κοπανούσε, πήγαινε, ερχόταν και θυμάμαι μια ημέρα που έρχομαι και λέω στον Γρηγόρη – Η Άση ήταν μπροστά- του λέω “Γρηγόρη έχεις βαρύ φορτίο στην πλάτη σου. Έφυγε η Κατερίνα, λες να φύγει το γέλιο από τη ζωή μας;”.

Τότε λοιπόν, για πρώτη φορά, χωρίς να το ζητήσουμε, μόνη της η Άση μπήκε σε αυτό και από τότε ξεκίνησαν έρευνες, παίζανε θεατρικά σύμφωνα με θέματα που έβρισκε ο Γρηγόρης, δεν ξέρω που στο καλό τα έβρισκε. Κάποια πράγματα λέγαμε είναι αλήθεια; Τα βρίσκαμε ήταν αλήθεια, τα παίζανε με ρόλους οι δύο τους και ήταν ότι πιο αστείο υπήρχε. Πραγματικά το ζούσαμε όλοι μαζί», είπε η Ελένη Μενεγάκη. Να σημειώσουμε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξεκινάει την δική του εκπομπή.

Ελένη: Έστειλε on air μήνυμα στον Γρηγόρη Γκουντάρα

Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε on air μήνυμα στον Γρηγόρη Γκουντάρα. Η ίδια αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη της και την θεματολογία που παρουσίαζαν μαζί στην εκπομπή τότε.

Στην σημερινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην κουζίνα και έδειχνε στους τηλεθεατές πως φτιάχνει μια μακαρονάδα με νόστιμη σάλτσα.

Η παρουσιάστρια είχε στο πλευρό της τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και κατά την διάρκεια της συζήτησής τους, η ίδια έκανε μια on air αναφορά στον πρώην συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Πόσες φορές κάναμε εδώ πέρα θέματα επί Γρηγόρη Γκουντάρα, τα φιλιά μου στον Γρηγόρη, τι κάνεις στο πρώτο ραντεβού, που πας μια κοπέλα, μην την πας κάπου να φάει. Πόσα γέλια έχουμε κάνει. Μην την πας κάπου στα δύσκολα και σου βγει στραβά το πρώτο ραντεβού και απογοητευτεί. Αυτό που λέγαμε 10 στα 10 για να την πας κάπου για φαγητό και να είσαι σίγουρος είναι να την πας για μακαρόνια. Πάντα εκεί καταλήγαμε», είπε η Ελένη Μενεγάκη. Λίγο νωρίτερα είχε αναφερθεί και στο μέλλον των συνεργατών της.