Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: «Έσκασαν» ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

Τι συνέβη;

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: «Έσκασαν» ευχάριστα νέα για το ζευγάρι
News 30.06.2020 19:32
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην Αμερική έχει μετακομίσει τους τελευταίους μήνες ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ και σχεδιάζουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Τα νέα ωστόσο, που «έσκασαν» για το ζευγάρι είναι ευχάριστα.

Το ζευγάρι όπως έγινε γνωστό υπέγραψε συμφωνία με το πρακτορείο Harry Walker Agency, στη Νέα Υόρκη, για την εκφώνηση ομιλιών σε σημαντικά οικονομικά και εμπορικά φόρουμ.

Βέβαια, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα συνεχίσουν, το φιλανθρωπικό τους έργο και την ενασχόλησή τους με τα κοινά, όπως κάνουν εδώ και πολλά χρόνια. Δείτε όμως εδώ τις δύσκολες ημέρες που πέρασαν.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Η νέα τους κίνηση που θα εξοργίσει την Ελισάβετ

 Πρίγκιπας Χάρι  Μέγκαν Μαρκλ

Η νέα κίνηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ θα εξοργίσει την Ελισάβετ. Η επιστολή που έστειλαν έγινε γνωστή καθώς το StreetGames τη δημοσιοποίησε γράφοντας στο Twitter.

Καθώς η πανδημία Covid-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται στον πλανήτη ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, ευχαρίστησαν τους ανθρώπους που συνεχίζουν να στηρίζουν την κοινωνία με την προσφορά τους.

Σε μια επιστολή που απέστειλαν στην διευθύνουσα σύμβουλο της οργάνωσης StreetGames, Jane Ashworth, αναφέρουν: «Γράφουμε για να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην ομάδα του StreetGames για την υποστήριξη που παρέχει με γεύματα μέσω του Hubb Community Kitchen σε όλο το Λονδίνο».

Το ζευγάρι τονίζει ότι χάρη στην υποστήριξη του οργανισμού διανέμονται καθημερινά εκατοντάδες γεύματα σε δίκτυα νέων ανθρώπων τους τελευταίους μήνες.

«Ο αντίκτυπος της Covid-19 είναι τρομακτικός και μία περίοδος δοκιμασίας για τόσους πολλούς ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, σε δύσκολες στιγμές όπως αυτές είναι η καλή θέληση προς τους άλλους και υπερισχύει το πνεύμα της κοινότητας» επισημαίνουν και συμπληρώνουν ότι «αυτό το γράμμα έρχεται με τις ειλικρινείς ευχαριστίες και τις καλύτερες ευχές μας σε όλους στο StreetGames», πριν υπογράψουν απλώς ως «Χάρι και Μέγκαν».

Η επιστολή έγινε γνωστή καθώς το StreetGames τη δημοσιοποίησε γράφοντας στο Twitter: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την υποστήριξη του Χάρι και της Μέγκαν...».

Πάντως ο Χάρι και η Μέγκαν δεν είναι η πρώτη φορά που υπογράφουν μόνο με τα μικρά τους ονόματα, η αρχή έγινε με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που είχαν αναρτήσει στο Instagram κλείνοντας τον επίσημο λογαριασμό τους ως «SussexRoyal».

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Μέγκαν Μαρκλ πήρε ανοικτά θέση για την υπόθεση του Τζορτζ Φλόιντ. Δείτε εδώ το συγκινητικό μήνυμά της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μέγκαν Μαρκλ: Στα «μαχαίρια» με την κολλητή της! Τι συνέβη;

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν για τη διαμονή τους στον Καναδά

Share