Σάκης Τανιμανίδης: Ευχήθηκε στην Χριστίνα Μπόμπα για τα γενέθλια της με την πιο τρυφερή φωτογραφία τους

Έτσι της ευχήθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Ευχήθηκε στην Χριστίνα Μπόμπα για τα γενέθλια της με την πιο τρυφερή φωτογραφία τους

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, της ευχήθηκε και δημόσια, αναρτώντας μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα, συμπληρώνει σήμερα 32 χρόνια ζωής και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς βιώνει την επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πριν από λίγες ώρες, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς του φίλους στον λογαριασμό του στο Instagram, μια τρυφερή φωτογραφία, όπου ποζάρουν αγκαλιά στον καναπέ με τον γνωστό παρουσιαστή να φιλά γλυκά στο κεφάλι την αγαπημένη του.

«Happy birthday στον έρωτα της ζωής μου! Το μόνο που θέλω είναι να περάσω τα επόμενα 100 γενέθλια δίπλα σου», έγραψε στη λεζάντα. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης για το περιστατικό στην Μύκονο με τον... κορωνοϊό

Οι κάμερες έπιασαν Μπόμπα - Τανιμανίδη στη Μύκονο! Τα παιχνίδια στην παραλία και το δώρο για τα γενέθλιά της

Οι κάμερες του Youweekly.gr εντόπισαν τον Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα σε γνωστή παραλία της Μυκόνου να... παίζουν σαν μικρά παιδιά! Σε λίγες ημέρες το κορίτσι του έχει γενέθλια και πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Σάκης έχει βρει ήδη το δώρο της.

Το φετινό καλοκαίρι μοιάζει με εκείνο πριν από πέντε χρόνια, μετά την πρώτη γνωριμία τους σε ένα μίτινγκ της πολυεθνικής εταιρείας στην οποία εργαζόταν τότε η Χριστίνα. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος και οι πρώτες τους διακοπές μαζί έμοιαζαν σαν περιπέτεια. Φέτος το ζευγάρι νιώθει σαν να ξαναγύρισε στη ξεγνοιασιά του πρώτου τότε καλοκαιριού.

Μετά τις διακοπές τους στη Σίφνο μαζί με τους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη, βρέθηκαν για αρκετές μέρες στη Μύκονο, όπου συμπεριφέρονταν σαν να ανακάλυπταν ξανά ο ένας τον άλλον. Αχώριστοι παντού, στις βόλτες στα σοκάκια του νησιού, τα βράδια στα Ματογιάννια, στις συναντήσεις με τους φίλους τους, στα water sports.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Ο Σάκης πάντα τρυφερός μαζί της και η Χριστίνα βρίσκοντας συνεχώς έναν τρόπο να τον κάνει να χαμογελά. Το ζευγάρι, λίγους μήνες πριν γιορτάσει τη δεύτερη επέτειο του γάμου του, ετοιμάζει μια ξεχωριστή εξόρμηση. Η κυρία Τανιμανίδη θα έχει στα τέλη του μήνα τα γενέθλιά της και ο σύζυγός της έχει αποφασίσει να κάνει αυτή την ημέρα να μοιάζει ξεχωριστή. Μάλιστα, όπως έχει εκμυστηρευτεί στους φίλους του, προγραμματίζει ένα ιδιαίτερο ταξίδι για εκείνη καθώς και ένα πάρτι-έκπληξη, χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες, λέγοντας μονάχα πως θα έχει σχέση με τον πρώτο καιρό που οι δυο τους έγιναν ζευγάρι! Το δώρο στη γυναίκα της ζωής του θέλει να είναι ξεχωριστό και επειδή είναι πεισματάρης, θα βρει τον τρόπο να το κάνει πραγματικότητα.