Απίστευτο ξέσπασμα κατά του Άρη Μακρή - «Ήθελε ένα εκατομμύριο! Μερικά παιδάκια είναι ψωνισμένα»

Του τα... έχωσε με το γάντι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο ξέσπασμα κατά του Άρη Μακρή - «Ήθελε ένα εκατομμύριο! Μερικά παιδάκια είναι ψωνισμένα»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά του Άρη Μακρή έκανε αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός. Όπως έκανε γνωστό για να πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση που ανεβάζουν, ζήτησε να πάρει 1... εκατομμύριο ευρώ. Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να τον πει ψωνισμένο.

Ο λόγος για την Μαρία Ιωαννίδου, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό, λίγο πριν πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αποχώρηση του Άρη Μακρή από την παράσταση, αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου όπως έκανε γνωστό πως εκείνη ήταν που πρότεινε τον τραγουδιστή - ηθοποιό για την παράσταση, και άφησε να εννοηθεί πως ο τραγουδιστής και ηθοποιός ζήτησε πολλά χρήματα για να παίξει. Η Μαρία Ιωαννίδου ξέσπασε και για τη σύνταξη του Φρέντυ Γερμανού.

«Ο Άρης Μακρής ήθελε ένα.. εκατομμύριο. Νομίζεις πως μπορούμε να του το δώσουμε; Δεν θα είναι στην παράσταση. Δε θέλουμε να είναι στην παράσταση. Δε μπορούμε να πετάμε τα εκατομμύρια μας έτσι. Εγώ τον είχε προτείνει. Μερικά παιδάκια είναι ψωνισμένα. Πρέπει να είμαστε λιγάκι πιο σεμνοί. Λίγο σεβασμό στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή βάζουν τόσα πολλά λεφτά και τόσο πολύ κόπο σε μέρες δύσκολες» είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Να σημειώσουμε πως αντικαταστάτης του Άρη Μακρή πρόκειται να είναι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Νωρίτερα η Έρρικα Πρεζεράκου ξεκαθάρισε το τοπίο για τον Άρη Μακρή - «Η αλήθεια είναι...»

Φήμες έχουν βγει το τελευταίο διάστημα και λένε πως η Έρρικα Πρεζεράκου είναι ο λόγος που χώρισαν ο Άρης Μακρής και η Άννα Μαρία Βέλλη. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Ο χορεύτριας που φέτος την απολαμβάνουμε στο Just the 2 of us, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και απάντησε σε όλα.

Όσον αφορά ωστόσο τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η συμμετοχή της στο σόου τους έφερε αρκετά κοντά με τον Άρη Μακρή, απάντησε:

Έρρικα Πρεζεράκου Γιάννης Μακρής

«Η αλήθεια είναι ότι εμείς με τoν Άρη τα είχαμε από πάντα, αλλά δεν το ξέραμε απλά τώρα βγήκε στην επιφάνεια. Όχι ρε παιδιά, εντάξει», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου με χιούμορ. Δείτε εδώ πως αντέδρασε ο Άρης Μακρής, όταν τον ρώτησαν για την Βέλλη.