Άρης Μακρής: Τον ρώτησαν για το χωρισμό του από τη Βέλλη και η αντίδραση του ήταν απίστευτη

Τον επιβεβαίωσε ή τον διέψευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άρης Μακρής: Τον ρώτησαν για το χωρισμό του από τη Βέλλη και η αντίδραση του ήταν απίστευτη

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Άρης Μακρής και η Άννα Μαρία Βέλλη έβαλαν τέλος στη σχέση τους μετά από 3 χρόνια. Η οποία μάλιστα είχε φτάσει στο στάδιο της συγκατοίκησης. Τι απάντησε ωστόσο, ο τραγουδιστής σε ερώτηση που του έγινε και ποια ήταν η αντίδραση του;

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» που βρέθηκε στα γυρίσματα του Just the 2 of us, συνάντησε τον Άρη Μακρή και την Έρρικα Πρεζεράκου και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει ο δημοσιογράφος για τον χωρισμό του.

«Αντί για εμένα πρέπει να ρωτήσεις αυτόn που το έγραψε μάλλον και από πού το βρήκε. Από εμένα δεν το βρήκε πάντως…», ήταν η απάντηση του Άρη Μακρή χωρίς, ωστόσο, να επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει τον χωρισμό του.

Να σημειώσουμε πως η Άννα Μαρία Βέλλη, είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα με αποτέλεσμα να κάνει ράμματα.

Πριν τον χωρισμό είχαν ποζάρει μαζί στις καλοκαιρινές τους διακοπές - Αυτή είναι η πιο πρόσφατη ανάρτηση της Βέλλη με τον Μακρή

Η Άννα Μαρία Βέλλη πόζαρε χωρίς σουτιέν στο πλευρό του συντρόφου της, Άρης Μακρή και αναστάτωσε κόσμο!

Η Άννα Μαρία Βελλή σχολιάστηκε αρκετά λόγω της συμμετοχής της σε θεατρική παράσταση μαζί με την Ειρήνη Καζαριάν από το Greece’s next Top Model.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η νεαρή παρουσιάστρια και γνωστή YouTuber τραβάει πάνω της την προσοχή αφού και την περασμένη χρονιά απασχόλησε τα δημοσιεύματα με την συμμετοχή της στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Η ίδια φαίνεται πως δεν πτοείται πουθενά. Συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά και είναι άνετη με την προσωπική της ζωή. Ήταν άλλωστε γνωστό ότι τα τελευταία τρία χρόνια διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή και ηθοποιό, Άρη Μακρή.

Το περασμένο καλοκαίρι μοιράστηκε στο instagram της μια κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην οποία ποζάρει,μάλιστα, topless και αναστάτωσε τους πάντες!

Δείτε την σχετική φωτογραφία: