Κωνσταντίνος Αργυρός: Σπάνια φωτογραφία με τον αδερφό του - Είδαμε το πρόσωπο του και... μείναμε

Του ευχήθηκε για την ονομαστική του εορτή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Σπάνια φωτογραφία με τον αδερφό του - Είδαμε το πρόσωπο του και... μείναμε

Μια σπάνια φωτογραφία με τον αδερφό του δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και... μείναμε, καθώς είναι το ίδιος κούκλος με τον τραγουδιστή. Οι διαφορές στο πρόσωπο τους είναι ελάχιστα, αφού μην ξεχνάμε πως είναι δίδυμα.

«Με τα αδέρφια μου είμαστε τα πρώτα τρίδυμα που έγιναν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή.

Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του σχετικά τα αδέρφια του και την οικογένεια του ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο τραγουδιστής, μπορεί να θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε ένα απίστευτο στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια κοινή φωτογραφία τους για να του ευχηθεί και δημόσια για την γιορτή του. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε και δυο φωτογραφίες από το μέρος που κατάγεται και πραγματικά κλέβουν τις εντυπώσεις.

Κωνσταντίνος Αργυρός αδερφός

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σπάνια φωτογραφία από το πατρικό του σπίτι με τα δυο του αδέρφια

Μια σπάνια φωτογραφία από το πατρικό του σπίτι, όπου έμεινε με τους γονείς και τα δυο του αδέρφια, μοιράστηκε και πριν από λίγες ημέρες με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τα αδέρφια του και «λιώσαμε». Τότε ήταν η ώρα του φαγητού και η μαμά τους τα ταΐζει ένα ένα με τη φωτογραφία τους να γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε τον τόπο καταγωγής του και είστε σίγουροι πως ξέρετε ποιος είναι;

Κωνσταντίνος Αργυρός σπίτι αδέρφια