Νικολέττα Ράλλη: Στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι της - Οι τρυφερές στιγμές με τη μπέμπα της

Έτσι περνάει τις ημέρες της μετά την γέννηση της μικρής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι της - Οι τρυφερές στιγμές με τη μπέμπα της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Νικολέττα Ράλλη, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Από την ημέρα της γέννας, δεν σταματά να περνά τρυφερές στιγμές με την μπέμπα της. Δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι της.

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της Μιχάλης Ανδρούτσος, διανύουν την πιο όμορφο περίοδο στη σχέση τους, αφού ο καρπός του έρωτα τους, τους γεμίζει καθημερινά ευτυχία.

Πριν από λίγη ώρα η Νικολέττα Ράλλη έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα instastory, όπου την είδαμε να απολαμβάνει τη μεσημεριανή της siesta, έχοντας δίπλα της την νεογέννητη της κορούλα.

Νικολέττα Ράλλη παιδί

Μάλιστα, το σώμα της λίγες ημέρες μετά της γέννα της, μας έδειξε η Νικολέττα Ράλλη με μια φωτογραφία που δημοσίευσε ολόσωμη.

Νικολέττα Ράλλη: Μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση και αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στο μωρό της.

Η Νικολέττα Ράλλη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την Πέμπτη 11 Ιουνίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέον κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τονμ σύντροφο της Μιχάλη Ανδρούτσο.

Η ίδια γέννησε την κόρη της με καισαρική τομή και η μικρή ζύγιζε 3.500 κιλά. Πριν από λίγη ώρα η ίδια φωτογράφησε την νεογέννητη κορούλα της και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα. Δείτε και πόσο μοιάζει με την αδερφή της.

«Καλωσόρισες κουτσούνι μας. Σας ευχαριστούμε όλους παρά πολύ για τις πολύτιμες ευχές σας! Θα φροντίσω να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά, μέχρι τότε να είστε όλοι καλά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την φωτογραφία: