Νικολέττα Ράλλη: Μας έδειξε πως είναι το σώμα της λίγες ημέρες μετά τη γέννα

Η ολόσωμη φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Μας έδειξε πως είναι το σώμα της λίγες ημέρες μετά τη γέννα

Το σώμα της λίγες ημέρες μετά της γέννα της, μας έδειξε η Νικολέττα Ράλλη με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία της.

Η Νικολέττα Ράλλη, πριν από περίπου δέκα ημέρα έγινε για πρώτη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με το σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Από εκείνη την ημέρα, η παρουσιάστρια διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή της. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει και κάνει και τις βόλτες της εκτός σπιτιού.

Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από βόλτα της. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της, ολόσωμη και μας έδειξε πως είναι το σώμα της μετά τη γέννα. Δείτε εδώ και φωτογραφίες από το απίθανο baby shower.

Νικολέττα Ράλλη σώμα

Νικολέττα Ράλλη: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μετά την γέννα με την κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση και αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στο μωρό της.

Η Νικολέττα Ράλλη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την Πέμπτη 11 Ιουνίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέον κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τονμ σύντροφο της Μιχάλη Ανδρούτσο.

Η ίδια γέννησε την κόρη της με καισαρική τομή και η μικρή ζύγιζε 3.500 κιλά. Πριν από λίγη ώρα η ίδια φωτογράφησε την νεογέννητη κορούλα της και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα. Δείτε και πόσο μοιάζει με την αδερφή της.

«Καλωσόρισες κουτσούνι μας. Σας ευχαριστούμε όλους παρά πολύ για τις πολύτιμες ευχές σας! Θα φροντίσω να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά, μέχρι τότε να είστε όλοι καλά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την φωτογραφία: