Αναστέναξε το Λαγονήσι με την εμφάνιση της Ιωάννας Μπούκη στην παραλία - Οι τρυφερές στιγμές με τον Αντώνη Σρόιτερ

Αποκλειστικές αρετουσάριστες φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναστέναξε το Λαγονήσι με την εμφάνιση της Ιωάννας Μπούκη στην παραλία - Οι τρυφερές στιγμές με τον Αντώνη Σρόιτερ

Ξέγνοιαστες στιγμές για τον Αντώνη Σρόιτερ και τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη σε παραλία στο Λαγονήσι. Η εμφάνισή της με μπικίνι έκανε κόσμο να... αναστενάξει κι έχουμε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό!

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της βρίσκοντας δικαιωμένο τον πρώτο, που ρίχτηκε στη μάχη από διπλό πόστο: από τη μία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και από την άλλη στην εκπομπή του «Αυτοψία».

Φέτος μάλιστα είχε να αντιμετωπίσει ακόμα μία μεγάλη πρόκληση, αφού στον απόηχο των κοινοβουλευτικών εκλογών ήρθε να προστεθεί και ο κορωνοϊός, θέμα που αναμφισβήτητα τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου προς την ενημέρωση.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σρόιτερ παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού κερδίζοντας σε ορισμένα σημεία, αφού μεταξύ άλλων φιλοξένησε ένα από τα πιο hot πρόσωπα της επικαιρότητας, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Αυτές τις μέρες ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να αφοσιωθεί στην υπέροχη οικογένεια που έχει φτιάξει με την Ιωάννα Μπούκη, με το YOU να τους συναντάει στην πρώτη τους εξόρμηση με τις δύο κόρες τους, την 6χρονη Νάντια και την 4χρονη Παυλίνα, σε παραλία στο Λαγονήσι.

Φωτογραφία της Ιωάννας Μπούκη και του Αντώνη Σρόιτερ από την παραλία στο Λαγονήσι

Μπούκη αρετουσάριστο κορμί παραλία

Παράλληλα με τις βουτιές τους απόλαυσαν πολύτιμες οικογενειακές στιγμές χτίζοντας κάστρα στην άμμο, με τον μπαμπά Αντώνη να αναλαμβάνει αργότερα και την καθαριότητα πλένοντας τα κουβαδάκια των μικρών του κοριτσιών. Αφοσιωμένος στις γυναίκες της ζωής του, ανυπομονεί για τη στιγμή που θα φύγει μαζί τους για διακοπές, με επικρατέστερους προορισμούς την Πάρο και τη Μύκονο.

Fit με δύο παιδιά

Εκτός από τον δημοσιογράφο και άνκορμαν του Alpha, τα βλέμματα έπεφταν και στην εντυπωσιακή σύζυγό του, που με το ροζ μπικίνι της έκοψε... την ανάσα. Η Ιωάννα Μπούκη έχει αποκτήσει με τον Αντώνη Σρόιτερ δύο κόρες, τη Νάντια και την Παυλίνα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μαρτυρά το καλλίγραμμο κορμί που διατηρεί με συνεχή γυμναστική και προσεκτική διατροφή. Η ίδια μάλιστα δεν κρύβει πόσο προστατευτική είναι με τα παιδιά της, αφού δεν τα άφησε λεπτό από το πλευρό της, παρακολουθώντας την κάθε τους κίνηση.

Ιωάννα Μπούκη και Αντώνης Σρόιτερ γιορτάζουν τη δεύτερη επέτειο γάμου τους!

Κόντρα σε εκείνους που λένε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, ύστερα από δύο γάμους και δύο χρόνια μετά τον θρησκευτικό, παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η αρχική τους γνωριμία έγινε το 2011 μέσα από κοινές παρέες, πριν ακόμα η Ιωάννα Μπούκη μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Αμέσως ταίριαξαν και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα συγκατοίκησαν, ενώ το 2013, πριν από τον ερχομό της πρώτης τους κόρης, Νάντιας, εκείνος της ζήτησε να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου.

Τρία χρόνια αργότερα γεννήθηκε και η μικρή Παυλίνα, αλλά το ζευγάρι ήθελε να ολοκληρώσει την ευτυχία του με έναν θρησκευτικό γάμο. Έτσι κι έγινε, με την τελετή να πραγματοποιείται στις 8 Ιουλίου 2018 σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ωστόσο αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο γλέντι σε γνωστό στέκι του Ψυχικού.

Δείτε εδώ ποιο είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Μπούκη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚO YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ