Τέλος από το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα - "Σταματάω την τηλεόραση! Η συμφωνία μου με τον ΣΚΑΙ ήταν ξεκάθαρη"

Το ανακοίνωσε τόσο ξαφνικά και σε άλλο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος από το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα -

"Σταματάω την τηλεόραση! Η συμφωνία μου με τον ΣΚΑΙ ήταν ξεκάθαρη", είπε χαρακτηριστικά το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ανακοινώνοντας κάπως έτσι επίσημα πως φεύγει από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Είμαι απόλυτα ενεργή, είμαι στον Δήμο, έχω δραστηριότητα πολύ συγκεκριμένη και είμαι πολύ χαρούμενη. Η τηλεόραση στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, δεν μου ταιριάζει και εγώ δεν της ταιριάζω. Άρα άνω τελεία. Η δημόσια σφαίρα με τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται είναι αυτό που θέλω.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη φεύγει από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Θα σταματήσω την τηλεόραση. Η εκπομπή θα σταματήσει. Η δική μου συμφωνία θα τέλειωνε τον Ιούνιο. Ήταν πολύ ξεκάθαρο πως αυτό το κομμάτι θα τελείωνε για να κάνω κάτι άλλο. Φέτος έκανα προσπάθειες να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται, η τοπική αυτοδιοίκηση και η τηλεόραση. Αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος. Ήταν ελλιπής κρίση για μένα»

Δείτε εδώ και την στιγμή που λύγισε η Κατερίνα Γκαγκάκη στον αέρα μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της.

ΣΚΑΙ: Άσχημες οι τελευταίες εξελίξεις για το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα

Δύσκολη κατάσταση φαίνεται να επικρατεί στον ΣΚΑΙ για τον Γιώργο Λιάγκα και την Ελένη Τσολάκη που φέτος πρωταγωνίστησαν με την εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και οι τελευταίες εξελίξεις που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr είναι αρκετά άσχημες.

Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως ήδη σας έχω αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, για να μην βρεθεί πάλι στα χαμένα έβαλε ρήτρα στο συμβόλαιό του με το κανάλι του Φαλήρου πως μπορεί να τον αφήσει ανενεργό μόνο για τρεις μήνες. Δηλαδή αν δεν έχει δικό του project και βρεθεί ξαφνικά στον πάγο μετά από τρεις μήνες έχει το ελεύθερο να λήξει την συνεργασία του με τον σταθμό και να ανοίξει για αλλού φτερά.

Ποιες οι εξελίξεις με Λιάγκα και Τσολάκη στον ΣΚΑΙ

Κάτι τέτοιο όπως φαίνεται θα συμβεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μου μέσα από το κανάλι το κανάλι ναι μεν δεν θέλει να τον βρει απέναντί σου σε κάποιο άλλο κανάλι αλλά δεν... έχει και τον χώρο να τον εντάξει στο πρόγραμμά του ούτε στο δεύτερο μέρος της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Ο Λιάγκας δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσει την μεσημεριανή εκπομπή αλλά εφόσον ήδη ότι δεν γίνεται αλλιώς είπε να κάνει πίσω με τον όρο πως θα μεταφερθεί στην late night ζώνη με ένα δικό του project. Κάτι που πλέον δεν φαίνεται εφικτό στο κανάλι αφού το Big Brother θα πιάσει μεγάλο χώρο και χρόνο στη ζώνη αυτή.

Τέλος Τσολάκη και Λιάγκας από τον ΣΚΑΙ

Έτσι έκαναν πρόταση στον Λιάγκα να μείνει αλλά τα Σαββατοκύριακα! Κάτι που από πλευράς του ο Λιάγκας, όπως μου αποκάλυψε άτομο που είναι κοντά του, δεν θέλει καθόλου και... μάλλον έχει αποφασίσει να την κάνει... το έχει βασικά στο πίσω μέρος του μυαλού του πως εκεί θα καταλήξει όλο αυτό.

Τώρα όσον αφορά την Ελένη Τσολάκη μετά το τέλος της μεσημεριανής εκπομπής μένει μετέωρη αφού όλα δείχνουν πως ο Αγρότης έχει παγώσει. Ο σταθμός δεν έχει άλλο project να την εντάξει αλλά και να είχε πληροφορίες μου αναφέρουν πως... δεν τρελαίνεται κιόλας να της δώσει κάτι. Δεν έχουν γεννηθεί όλοι οι άνθρωποι για... πρώτα βιολιά. Και κάπως έτσι φαίνεται η Ελένη Τσολάκη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να μένει χωρίς... τηλεοπτική στέγη γιατί παρά το γεγονός πως οι φήμες που την θέλουν εκτός ΣΚΑΙ έχουν φουντώσει αρκετά, δεν έχει δεχτεί καμία άλλη πρόταση από κανάλι.