"Ελένη, έγινες συνήθεια..." Το συγκινητικό αντίο του Τάσου Τεργιάκη μετά από 10 χρόνια

Η ανάρτηση λίγο πριν την τελευταία εκπομπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μέσα σε λίγες γραμμές ο Τάσος Τεργιάκης, ο επί 10 χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη της είπε το δικό του συγκινητικό αντίο λίγες ώρες πριν την έναρξη της σημερινής και τελευταίας εκπομπής.

O δημοσιογράφος, λοιπόν, κοινοποίησε κοινές του φωτογραφίες με την Ελένη και έγραψε:

“Έγινες συνήθεια, μια καθημερινότητα που τώρα πρέπει να αλλάξει.. καλά να περνάς.. είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε.. στηρίζω την απόφαση σου και σου αφιερώνω κάποια από τα λόγια του ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΩ, "Τίποτα Δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της..".

Εκπομπή ΕΛΕΝΗ 2010-2020”.

Πριν από λίγα λεπτά επίσης ο ALPHA εξέδωσε σε μια λιτή ανακοίνωση και τον δικό του αποχαιρετισμό για την παρουσιάστρια. Δείτε τον εδώ

Τάσος Τεργιάκης αντίο στην Ελένη Μενεγάκη

Σε ποια εκπομπή πάει το Τάσος Τεργιάκης μετά την Ελένη

Ανακατατάξεις, αποχωρήσεις και αφίξεις θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του ALPHA. Όπως είναι ήδη γνωστό η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφερθεί από την μεταμεσονύχτια ζώνη στην... πρωινή με δική της εκπομπή. Η ξανθιά παρουσιάστρια και δημοσιογράφος θα παρουσιάσει εκπομπή επικαιρότητας αλλά και με σημαντικές έρευνες.

Σύμφωνα με την πηγή μου η εκπομπή θα ξεκινά στις 11 το πρωί, αμέσως μετά την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, της οποίας η διάρκεια αναμένεται να παραταθεί.

Όλα δείχνουν πως ο Τάσος Τεργιάκης βρίσκεται ένα βήμα πριν τις υπογραφές για το νέο project. Ο δημοσιογράφος συνεργάστηκε πάνω από μία δεκαετία με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παρουσιάζοντας διάφορα αφιερώματα και ιστορίες που δεν είναι τόσο γνωστές.

Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη πάει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη