Η λιτή ανακοίνωση του ALPHA για το τέλος της Ελένης μόλις "έσκασε"

Μετά από 15 χρόνια, την αποχαιρετούν έτσι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η λιτή ανακοίνωση του ALPHA για το τέλος της Ελένης μόλις

Ένας κύκλος σχεδόν μισής ζωής κλείνει σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη αφού είναι η τελευταία της εκπομπή στον ALPHA μετά από 15 χρόνια. Το κανάλι θέλησε να πει το δικό του αντίο στην παρουσιάστρια με μια λιτή και συγκινητική ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο.

Η συνεργασία τους κλείνει με αγάπη και σεβασμό. Καλεσμένος μάλιστα στην τελευταία της εκπομπή θα είναι ένας άνθρωπος που την στήριξε και στα δύσκολα και στα εύκολα, δείτε εδώ ποιος. Παρακάτω ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

Ο ALPHA αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη

Σήμερα, 15 χρόνια μετά την πρώτη "καλημέρα" ο ALPHA αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη, την ευχαριστεί για τη συνεργασία, τις δυνατές τηλεοπτικές στιγμές και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα σχέδιά της.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πιο έξυπνη κίνηση μετά το τέλος της από τον ALPHA- Αποκλειστικό

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποφάσισε να τελειώσει την συνεργασία της με τον ALPHA μετά από 15 χρόνια και με την τηλεόραση γενικά, μέχρι στιγμής, αλλά... είναι πολύ έξυπνη γυναίκα και πολύ δουλευταρού για να αποκόψει τον εαυτό της έτσι και απλά να πάει στην Άνδρο με τον Ματέο Παντζόπουλο και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες μου η Ελένη Μενεγάκη δεν θα σταματήσει να βγάζει ένα στάνταρ εισόδημα τον μήνα, και μάλιστα αρκετά υψηλό αφού έχει κλείσει ένα πολύ καλό deal.

Ποια η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος της από τον ALPHA

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να σταματήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση αλλά θα συνεχίσει να "πουλάει" την εικόνα της μέσα από τα social media, το Facebook και το instagram. Η παρουσιάστρια ξέρει πόσο μεγάλη επιρροή έχει στο κοινό και γι αυτό δεν θα πάψει ακόμα και μετά το τέλος της από τον ALPHA να κάνει καμπάνιες και διαφημιστικά μέσα από τα προσωπικά της προφίλ, έτσι ώστε να μην σταματήσει να έχει και έσοδα.

Σύμφωνα, επίσης, με την ίδια πηγή η Ελένη "χρεώνει" ένα της post από 5.000 ευρώ έως και 7.000 ευρώ. Μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη άλλωστε....