Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στο Ευτυχείτε - Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου

Τρώμε κουφέτα τον Σεπτέμβρη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στο Ευτυχείτε - Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου

Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της, Ευτυχείτε, καθώς ανακοινώθηκε δια στόματος Ανθής Βούλγαρη πως θα είναι η κουμπάρα στον γάμο της ο οποίος θα τελεστεί τον Σεπτέμβριο.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του OPEN θα παντρευτεί τον Σεπτέμβρη στο Πήλιο και δεν θα έχει ούτε έναν, ούτε δύο αλλά τέσσερις κουμπάρους. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία να θυμίσουμε πως είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Η Ανθή Βούλγαρη μπήκε στο πλατό του Ευτυχείτε, το πρωί της Τετάρτης (1/7) και έκανε έκπληξη στην κουμπάρα της! Της έδωσε on camera το προσκλητήριο του γάμου και η χαρά της Κατερίνας Καινούργιου δεν γινόταν να κρυφτεί.

παντρεύεται η Ανθή Βούλγαρη κουμπάρα η Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ανθή Βούλγαρη στο περιοδικό YOU πριν από λίγο καιρό και τα είχε αποκαλύψει όλα!

Η στιγμή που η Ανθή Βούλγαρη δίνει το προσκλητήριο στην Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στο Ευτυχείτε

Ανακοινώθηκε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο OPENtv, ο χωρισμός της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του φετινού MasterChef. Δεν το περίμενε κανείς, όταν το αποκάλυψαν.

Συγκεκριμένα, για την ζωή της Μάρλεν Γρυντάκη, έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά το τελευταίο διάστημα και πιο πολύ, από την ημέρα που μπήκε για δεύτερη φορά στο ριάλιτι μαγειρικής.

Αρχικά έλεγαν πως είναι σε σχέση με παίκτη του Masterchef που βρίσκεται επίσης μέσα στο σπίτι (Δείτε εδώ ποιος), ωστόσο όλα ανατράπηκαν, όταν αποκαλύφθηκε πως έχει σχέση εκτός σπιτιού.

Ωστόσο, και αυτό διαψεύθηκε όταν ο φίλος της Μάρλεν, Γιάννης, αποκάλυψε πως η μαγείρισσα είναι πλέον ελεύθερη, καθώς έχει χωρίσει από τον σύντροφό της.

«Η σχέση της Μάρλεν από όσο γνωρίζω δεν υφίσταται. Από ότι μου έχει πει έχει χωρίσει. Η Μάρλεν ήθελε πολύ να μπει στο MasterChef», ανέφερε χαρακτηριστικά.